pa nešto se jučer govorilo u 17h ispod sata na trgu Jelačića bana...Izvorno postao ttperic
e sad, one koja je dala prijedlog, nema, tj ništa ne odgovara... (malena)![]()
pa nešto se jučer govorilo u 17h ispod sata na trgu Jelačića bana...Izvorno postao ttperic
e sad, one koja je dala prijedlog, nema, tj ništa ne odgovara... (malena)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Eh, Mala, gdje si kad te trebamo![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nemoj brkat, nije mala nego malenaIzvorno postao ttperic
naime, imamo i malu i malenu na forumu
Evo ja u 5 ne mogu nikako, tako da ako se dogovorite za neko drugo vrijeme ću možda doći, ali ne računajte na mene.
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ja sam skroz fleksibilan i paše mi kad god se dogovrimo...
Bom Chicka WahWah
ljudi moji, ja sam sad napisala kam idem, celavi ima moj broj moba pa ak se kaj zdogovorite nek mi on smsne, ja zuuuuurim van
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Eh da...tek sad skužio da se radi o toj "malenoj"OK ;-)
A kako ćemo se dogovoriti...ne znam ovo je već osuđeno na propast
EDIT: Ja bih došao, ali ne znam nikoga od vas...a sad moram ići na posao...
Tak se činilo i zadnji put da je osuđeno na propast, pa smo se ipak dogovorili...
Bom Chicka WahWah
Ja bih došao al mi ne paše jer ću predvečer u cinestar.
Jel zero dolazi?
Pa idemo ga pitat...
EDIT: Ne bude došao...Ima 2 ispita.
BTW, anketa je glupa![]()
Sve to stoji, srećica, al ja ti nejdemIzvorno postao malena01
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
a kako stvari stoje, mislim da neće biti ništa od toga danas... svi nedje otišli, niko ništa ne reče... bump...
Očito će mo se morat nać neki drugi put... ali ja mogu danas i onda iduća tri dana nemogu doć...(obaveze)
što se tiče toga, ja bi rado došo u Samobor... fini gradić... jedino da je nekako nać još nekog kome se ide do tamo... ak treba ja bi vozio tamo i nazad, ali ne odgovram za posljedice...Izvorno postao user_name
ili ko što Rual kaže, da skoknem po tebe... a demit, ti sad nisi na netu, pa se nemožemo dogovorit...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks