za sat dva, nebu svijet propal
tih sat dva uzmes kao pauzu od ucenja![]()
za sat dva, nebu svijet propal
tih sat dva uzmes kao pauzu od ucenja![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
u pauzama ipak radije radim nekaj drugo s nekim drugimIzvorno postao mala
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ak ona neće,nema tog Boga koji će ju nagovoriti,sam ti uživaj nan i štrebaj![]()
Gle ne govori nitko da moraš doć na ove polu-sastanke (kad mene nemaIzvorno postao fly_nan
), nego kad prođu rokovi, kad će biti više vremena, ziher buš našla sat vremena za forumaše. Ak niš, tih sat vremena nađi tak da si manje tu s nama u virtualnom obliku.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kad prođu rokovi... ic a dilIzvorno postao whiteboy
daj onda nek i smogy dođe da ga zbarim i bok da to riješimo
![]()
![]()
Ima, fly vremena, ima, ima! Evo, sutra se vidimo u Zagabriji i hitamo za Samobor...
Ups! Jesam li smio ovo napisati?![]()
pa onda OČITO NEMAMO vremena ako hitro hitamo u samoborIzvorno postao frish-KI
nemoj potpirivati fajer
![]()
Ja mozda jednom i dojdem, na neko veche okupljanje, al onda mozda zazalite ke sam doshelsve vam popijem pojedem i ondak me vidite u ultra brutalnom izdanju
mozda cak i zaradim ban!
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ma nema veze,samo dodi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks