Ajde ljudi, kaj ste svi tak asocijalni![]()
![]()
![]()
Ajde ljudi, kaj ste svi tak asocijalni![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
ak se skupi barem jos 3-4 covjeka,idem....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa to i ja velim...čak se i dan proljepšao![]()
Bom Chicka WahWah
da...a kad nitko nece..jbg...ti,ja,zero...dalje.....???mislim da bi i ch3lawy....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nije se ni zero javio, jedino ak se ti nisi privatno čula s njim...
Bom Chicka WahWah
reko zero da bi....cula sam se prek icq s njimal brijem da opet nis od toga...grrrr
![]()
![]()
BIla si u pravuIzvorno postao mala
Zovi zera ima da se pojavi!!! Samo mu reci da ja idem... ili bolje, nemoj mu reć![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
zasto u perfektu?? BILA SI U PRAVU...sad vise neces...?![]()
sad nas je 4,lol ja jedina cura,sad malo cura treba![]()
ak ti ideš, ja dolazim na koljenima ako treba(wb mi jučer polomio obadve nogeIzvorno postao Ch3lawy
)
![]()
ajd onda danas,ha?
moze??![]()
Mala: bila si u pravu kad si napisala da ću ićgademit zato sam qotao ovo di pišeš da ću ić
Zero: na koljenima je upravo tamo gdje te želim![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Bookmarks