ma nije to nikakav sastanak trebao biti ..nego sam samo pitala ako oce jos netko,a kad se svi skupe onda idemo svi![]()
ma nije to nikakav sastanak trebao biti ..nego sam samo pitala ako oce jos netko,a kad se svi skupe onda idemo svi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A zakaj mora biti sastanak u subou...možemo se naći npr. i prek tjedna...meni odgovara danas, sutra, preksutra...ako je netko za, neka kaže...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
To kad fax pocne, onda bumo svi lutali po Zagrebu, pa umjesto da je svaki u svom bircu, jedan dan se mozemo skupit svi u jedan![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Istina! Subotom navečer više-manje svi imaju dogovore sa društvom, curama, dečkima il kim već...a prek tjedna se može odvojiti čuka vremena za koju kavu da se nađemo...Izvorno postao user_name
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
men isto odgovara i danas i sutra i preksutra itd....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa možemo se npr. danas naći negdje u gradu i popiti cugu, pa ako još netko hoće neka nam se priključi, kaj veliš?
Bom Chicka WahWah
mozda i nebi mogla danas jer sam se dog s frendicom,al ak se jos netko skupi,lako ja to odgodim za neki drugi dan.ajd da vidimo oce jos netko![]()
Možda bih i ja mogao danas pošto je ispit tek u pon.
Di bi se našli...ako me primate...![]()
LOL, dobri su to ispiti... meni je oko 20.09.... uh, sad me znoj oblio, odo štrebat...Izvorno postao observer
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jednog dobrovoljca već imamo...pa meni bi odgovaralo od nekih 7-pol 8 pa nadalje...pošto smo svih iz drugih dijelova grada najbolje da se nađemo u centru...
Bom Chicka WahWah
yea...yea...Izvorno postao mala
Bookmarks