a kaj mogu i ja, mogu i ja?
a kaj mogu i ja, mogu i ja?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mozes naravno.javim ti na pm jos
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ti možeš prvo do mene, da ja odobrim dal možeš na sastanak.Izvorno postao malena01
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
naručit ću ti čelavog da ti malo reljef na licu poravna ako ovako nastavišIzvorno postao whiteboy
![]()
mos i ti do mene, ak si hrabarIzvorno postao whiteboy
pa cemo onda postavljat uvijete
![]()
![]()
Uh, I like the sprtit!Izvorno postao malena01
![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nis od toga na kraju,idemo samo zero i ja na kavu,a za sljedeci sastanak -dolazim sigurno,borit cu se i protiv vjetra i oluje.![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ah she changed her mind, it's a solo date after all...Izvorno postao mala
![]()
![]()
ma nije to nikakav sastanak trebao biti ..nego sam samo pitala ako oce jos netko,a kad se svi skupe onda idemo svi![]()
kaj samo komentiras, a di je dogovor? strah te aIzvorno postao whiteboy
? nek,i treba
![]()
Evo, može u 8 na trgu kod sata? Ako se javi ljudi, nađemo se, a ako ne, ti odeš s frendicama, a ja odo s frendovima![]()
Bom Chicka WahWah
LOL, da! Bojim se kaj će sve bit ako kutu obućeš...Izvorno postao malena01
Odgovor na PM...![]()
papak druge znaš zajebavat a ti se dogovaraš preko pm-a![]()
Bookmarks