Došel bu i tomo, makar na kratko, čul sam se s njim...
zappan nebu došel jer je na nekom etno festivalu (niš čudno)![]()
Došel bu i tomo, makar na kratko, čul sam se s njim...
zappan nebu došel jer je na nekom etno festivalu (niš čudno)![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ok. Ja ne znam nikog. Al valjda budem nekog skuzio.
EDIT: Hm. Nisam nikog skuzio...going to me Julie :-)
Zadnji uredio T-Maca : 12-08-2006 u 21:04
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i kak je bilo? niš ne komentirate...
A ko ti kriv kaj nisi došo...
A kak bi bilo?
Svaka čast Vertigu, skidam kapu čovjeku, došao je iz Marije Bistrice na sastanak (autom) i nije se libio popit s nama! Car!Samo se nadam da je dobro do doma stigo, niš se ne javlja...
Eto, a nekima je bilo predaleko iz Zagreba doć na sastanak...![]()
Djevojka!? Prije bi rekao žena, kad ga je zatekla in flagrantiIzvorno postao whiteboy
![]()
molim !?!?! organizirali ste sasatnak dok sam bio u novalji???![]()
evo viš..to su ti forumaši tvoji![]()
Izvorno postao tomo
Ti se nemaš kaj javljati![]()
ma buraz budemo se samo ja i ti našli fučkaš ove balavceIzvorno postao tomo
![]()
A ******, pa bili smo tamo... jedino kaj je trebalo neko vrijeme dok se skupimo, oko 9 smo svi bili na hrpi. Šteta, drugi put se na PM javi da razmjenimo brojeve, pa nas nebuš fulao...Izvorno postao ttperic
živ sam, lol
okubljanje je bilo ok, vino je teklo, kreveljili smo se, bili kod wb-a doma... ugl komedije.
Zadnji uredio whiteboy : 14-08-2006 u 01:42
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Heh...ja mislio da zakasnio...došao u pol 9...vidio neke male grupice ljudi i ništa. Drugi put. Bar mi nije večer propala jer sam imao rezervni plan![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ima li slika s tog okupljanja ili ste svi bili do daske, pa nije imao tko slikati?
Bookmarks