Hehe, kog si izaberemIzvorno postao whiteboy
![]()
Hehe, kog si izaberemIzvorno postao whiteboy
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Pažljivo biraj! Sigurno ćeš pogriješiti!Izvorno postao user_name
Nego, ne bi ja s tim forumašima doma (i sebi se pribojavam doć), nikad ne znaš gdje ćeš se probuditi i s koliko love v riti!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kolko si zadnji put uspel zaradit?Izvorno postao whiteboy
dobar grah daleko se čuje
U minusu sam...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kao što je WB jučer saznao kad je mojoj Fati rekao dobro čuvanu tajnu da bi ja išao van s dečkima (a tako sam dobru priču smislio!), ispada da neću moći doći
Ima neki hepening na kojem moram biti, yebat ga![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
daj nemoj zajebavat eee....... a ništa, onda ću ga ja slučajno gurnut niz stepeniceIzvorno postao BlueDevil
![]()
I have a pair of slippers with your name on them... papucharu jedan nikakav :bunny:Izvorno postao BlueDevil
Eh, ovako bude uvijek kod sastanaka forumaša.
Mjesec dana prije sastanka: cijeli forum najavljuje dolazak
Tri tjedna prije sastanka: trećina počinje s uvjetimapoput "ako bude u Zagrebu i ne bude padala kiša i Dinamo mi odigra protiv Ingrada hendikep i ako se nalazimo između 18:49 i 19:23 onda možda dođem ako mi se poklope neke stvari".
Dva tjedna prije sastanka: ona prva trećina je do sad već rekla da ne dolazi, a slijedeća trećina smišlja isprike lagano.
Tjedan dana prije sastanka: trećina ljudi je i dalje zagrijana, ali se bar pola njih uplaši nepoznatih geekova (kako si vizualiziraju ostale forum membere) i odbiju ih interne šale koje odišu homoseksualnom ljubavi starijih članova koji se već znaju od prije.
Dan prije sastanka: najlejm isprike koje se mogu smisliti, kao ova gore navedenaili se ljudi jednostavno ne javljaju, iako lurkaju u nadi da će se sastanak otkazati pa da nemaju grižnju savijesti :bunny:
Sastanak: okupi se dobro poznata i još bolje baždarena (s izuzetkom Whiteboya) ekipa od 4, 5, 6 ljudi i eventualno jedan novi koji se više nikad ne pojavi![]()
I? Kad je taj sastanak![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E, yebala te Fata, sad ću ju nazvat, pa pokazat što je muškarac (kad već to nerme drugdje vidjetIzvorno postao BlueDevil
) i poslije će te molit da dođeš na sastanak!
Pas mater, moja je sva sretna kad idem na tak nekaj, da me ne mora više gledat...
Gle, ovo je bilo najavljeno PRIJE bilo kakvog 'hepeninga' koji ti je uletio, tak da fino razmisli kome ćeš lansirat odjeb.
Bookmarks