I treba ako ti je ovo prvo okupljanjeIzvorno postao user_name
![]()
![]()
![]()
I treba ako ti je ovo prvo okupljanjeIzvorno postao user_name
![]()
![]()
![]()
svakakve prljavštine će tu isplivatirado čitam ovaj thread...
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
viš i ja bi došao da sam danas u zagrebu...![]()
tek od ponedjeljka
![]()
Seriously?
e a mene zanima nešto; dal netko od vas iz K pivovare koja navodno radi do 11-12 planira otić negdje van kasnije se malo utuć il svako doma svojim putem? jer ja planiram okupirat sidro do 6-7 ujutro, pa na 2 redovni....
Ja bum samo do 23h...Zadnji vlak ode u 23:45![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Sve opcije su otvoreneIzvorno postao zerobravo
![]()
A jesi me utjesio....Izvorno postao Ch3lawy
![]()
Ma navise se bojim da mi se nece doma dat....![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
da nebi bilo da nas na kraju sve pobacaš pod šank lol
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kome doma?Izvorno postao user_name
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hehe, kog si izaberemIzvorno postao whiteboy
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Pažljivo biraj! Sigurno ćeš pogriješiti!Izvorno postao user_name
Nego, ne bi ja s tim forumašima doma (i sebi se pribojavam doć), nikad ne znaš gdje ćeš se probuditi i s koliko love v riti!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kolko si zadnji put uspel zaradit?Izvorno postao whiteboy
dobar grah daleko se čuje
U minusu sam...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Bookmarks