Meni je svejedno, može i petak i subota. Kak odgovara većini.
To,to da vidimo kak su ga srediliIzvorno postao whiteboy
A čuj ja mogu ovaj vikend,bilo bi mi idealno Petak al još i Subota prolazi.
U Nedjelju popodne bi trebao krenut za švabiju jer u ponedjeljak u 11.00 moram bit gore.Ak se ne bumo dogovorili sad jedino mi ostaje krajem devetog mjeseca.Al ja nemam niš protiv i sad i u devetom![]()
Meni je svejedno, može i petak i subota. Kak odgovara većini.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bih radje subotu...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Gdi da te pokupim??Izvorno postao user_name
(sam nemoj reć na pješačkom)
![]()
Ja bi da nam se i Drug Mile pridruži! Pa da se pjesma zaori!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je Drug Mile ja facaIzvorno postao whiteboy
,bilo bi dobro kad bi mogao doći
![]()
ja ovaj put dolazim s ovom drugom grupom kaj je stalno dolazila, znaći bit će vas troje ovaj put![]()
Vidim da se moje ime, pardon, nick spominje i drago mi je da me zovete, ali mislim da me prije 9. mjeseca nema u ZG, takav mi je horoskop.
Inače, kad ste se mislili nać?
Pa i nismo ništa konkretno rekli, koliko mi se čini... Zato su sve ocije otvorene![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajde dogovrite se vi, pa ću ja vidit jel mogu išta uskladit s tim.
GO Mile![]()
Ja sam GO od 25.8. pa do 11.9.
Gle Mile, reci ti doma svojoj astrologinji da imaš nešto poslovno za obavit u ZG prek vikenda (čudan klijent, želi se neradnim danom nać).Izvorno postao Drug Mile
A kad se vratiš doma podrapan, neobrijan, s vinskim mušicama oko glave, reci da je posao sklopljen i da si to proslavio!![]()
meni je sastanak skoro svaki dan. u subotu mi je sastanak pa ak niko ne dojde bil bum sam na sastanku.
dobar grah daleko se čuje
Bum ja došel.
Kam i gdje.
Al ajmo negdje bliže centru, di nas više može sjest za stol...
ma zauzmite cijeli Jelacicev trgIzvorno postao whiteboy
![]()
![]()
Ja sam na "terenu" od 14.8 do 20.9 ,tak da mi i prije i poslije sve paše.Naravno volio bih da nas se više skupi,tu mislim i na Druga Milu,a bilo bi u redu da dođe i ženski dio Cafe Mobila.
![]()
Ja sam rekla vec da mogu ovaj tj., a ako ne bude ovaj onda tek u 10. mj., a mislim da ce se vecina stududenata slozit samnom....
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
E svaka častIzvorno postao whiteboy
![]()
Sve bi to bilo u redu da se ne vratim bez hlača i jedva hodadjući.
Ozbiljno, mogu ja produžit boravak na vikend bez problema, ali nije stvar u tome, nego sam slijedeća 3 a možda i 4 vikenda rasprodan. Dolaze jedni gosti, drugi gosti, jedni rođaci, drugi, treći, sedamnaesti![]()
![]()
u mp3, a fata ne zna s roštiljem radit, a ja ionako moram suđe oprat poslije, pa dijete uspavat, pa otjerat goste, rođake, tetke, strine, majko mila.........
Inače nema frke, dogovorite se vi kako vama paše, ako ne dođem ovaj put, dolazim slijedeći, garant.
Pa ispeci sad jedno 50kila mesa na roštilju, fata poslije samo ubaci u mikrovalnu. Suđe sve u kacu od 500L pa opleteš miniwash-em. klince daj susjedovoj baki.
Gosti budu pobjegli kad te vide na povratku![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nek ubaci suđe u kabrioleta, i nek ode u auto praonicu, ali digne krov, i lijepo sve opere..Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Nebumo se nikad dogovorili ak ovak nastavimo, pa evo:
Nalazimo se u pivnici K pivovari u Ilici 222 ( http://www.kpivovari.com/page.aspx?PageID=21 ). U 20:00 sati u subotu (12.08.2006.).
Ovo je zato jer mi se user_name žalila da mora prek dva i pol grada preč da bi došla do Remya (uobičajenog mjesta sastančevanja), pa da joj iziđemo u susret s obzirom da je vjerojatno jedina forumašica koja će doć na sastanak (moramo bit kavaliri), a iz Samobora je, pa joj je to bliže.
A i red je da se malo promjeni lokacija i natjera nereda da upali auto da mu motor ne zahrđa.
Ispred se ima di za sparkat, na pločnik ili u dvorište pivnice, tramvaji staju jako blizu (brojevi 11 i 6), stolovi su veliki da se više ljudi može sjest, radi do 11, 12 (ko i Remy), može se samo cugat, ali može se i poklopat neš ak se hoće. Ajd mi sad napišite svi koji ćete doć, da ih opet nazovem i rezerviram stol ak nas bude više.
Nakon fajrunta ćemo se već dogovoriti gdje je after-party.![]()
Zadnji uredio whiteboy : 09-08-2006 u 14:55
A datum?
Danas? Petak? Subota?
Subota, moj bed, mislio sam da se podrazumijeva od prije...Izvorno postao BlueDevil
Evo sad ću editirati gore.
jel teba ponest rakije, meni će trebat, za vas ne znam....Izvorno postao whiteboy
Bookmarks