Gdi da te pokupim??Izvorno postao user_name
(sam nemoj reć na pješačkom)
![]()
Gdi da te pokupim??Izvorno postao user_name
(sam nemoj reć na pješačkom)
![]()
Ja bi da nam se i Drug Mile pridruži! Pa da se pjesma zaori!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je Drug Mile ja facaIzvorno postao whiteboy
,bilo bi dobro kad bi mogao doći
![]()
ja ovaj put dolazim s ovom drugom grupom kaj je stalno dolazila, znaći bit će vas troje ovaj put![]()
Vidim da se moje ime, pardon, nick spominje i drago mi je da me zovete, ali mislim da me prije 9. mjeseca nema u ZG, takav mi je horoskop.
Inače, kad ste se mislili nać?
Pa i nismo ništa konkretno rekli, koliko mi se čini... Zato su sve ocije otvorene![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajde dogovrite se vi, pa ću ja vidit jel mogu išta uskladit s tim.
Gle Mile, reci ti doma svojoj astrologinji da imaš nešto poslovno za obavit u ZG prek vikenda (čudan klijent, želi se neradnim danom nać).Izvorno postao Drug Mile
A kad se vratiš doma podrapan, neobrijan, s vinskim mušicama oko glave, reci da je posao sklopljen i da si to proslavio!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni je sastanak skoro svaki dan. u subotu mi je sastanak pa ak niko ne dojde bil bum sam na sastanku.
dobar grah daleko se čuje
E svaka častIzvorno postao whiteboy
![]()
Sve bi to bilo u redu da se ne vratim bez hlača i jedva hodadjući.
Ozbiljno, mogu ja produžit boravak na vikend bez problema, ali nije stvar u tome, nego sam slijedeća 3 a možda i 4 vikenda rasprodan. Dolaze jedni gosti, drugi gosti, jedni rođaci, drugi, treći, sedamnaesti![]()
![]()
u mp3, a fata ne zna s roštiljem radit, a ja ionako moram suđe oprat poslije, pa dijete uspavat, pa otjerat goste, rođake, tetke, strine, majko mila.........
Inače nema frke, dogovorite se vi kako vama paše, ako ne dođem ovaj put, dolazim slijedeći, garant.
Bookmarks