hiihiih opet sam uspjelaIzvorno postao whiteboy
)))
a sta da radim,krenete sa simultanim napadim,ja jednostavno otjeram vodu na svoj mlin))
if u know what i mean...
ja cu se zamaskirat u sobaricu,francusku sobaricu))
hiihiih opet sam uspjelaIzvorno postao whiteboy
)))
a sta da radim,krenete sa simultanim napadim,ja jednostavno otjeram vodu na svoj mlin))
if u know what i mean...
ja cu se zamaskirat u sobaricu,francusku sobaricu))
Opet sam popuš..!Izvorno postao erika
![]()
Ma mi volimo kad tjeraš našu vodu na svoj mlin!If U know what i mean...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
1;0 majstoreeeeeeeeee![]()
OK, može proć... dvoumio sam se dal bi mi bila draža kao japanska učenica ili francuska sobarica, pa je ok.Izvorno postao erika
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
za takve dvojbe imas joker pola-polaIzvorno postao whiteboy
))
A jel imam i đoker 'booty call'? Poziv je poziv.Izvorno postao erika
![]()
Izvorno postao whiteboy
umem da kazem samo dve reci....."nemam reci"
![]()
![]()
Bookmarks