Ja ne bih mogo doć ni da oću imam školu zadaću i tak dalje mislim ipak mi je 12
samo me se hocete rijesiti, niko me nevoli![]()
Ja ne bih mogo doć ni da oću imam školu zadaću i tak dalje mislim ipak mi je 12
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
e pa onda i ja imam nekog vrsnjaka... i meni je 12...![]()
![]()
Lineage 2 user
Pa to znači i da ja imam nekog vršnjaka.
To je samo šala i ne znači da sam lud
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
kad je sljedece ?? ja bi vas htjela upoznat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
meni kao i obično bilo kada odgovara
meni bas i ne jer nisam iz zgb
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a od kuda si? inače ja sam za da se dogovori jedno okupljanje ali da nas bude malo višeIzvorno postao mala
Koliko vas je bilo?Izvorno postao Skyward
Ova tema malo-malo pa iskoči
A ja nisam predugo vidio neke uvažene kolege. A neke nikad. A to nije u redu. Nikako.
Elem, a da se pronađemo negdje ipak? Ne moramo se (uvijek) ubit, možemo čisto na 3K (kava, konjak, kisela), čak i u 6:15 ujutro
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
..pa nek bude 5 pa smo bez brige LOL![]()
a bilo bi ok.......
Evo nas troje iz ZG, Erika je iz ZD i neće doći ( šmrc ).... Ili ipak?
..ma doči će!Nagovorit ću ju ja![]()
Evo ja se isto pridružujem samo se još treba dogovoriti kad?
To nas je 5 koji dolaze + 1 koju treba nagovorit
A 'beš čovjeka kojeg se ne da nagovorit![]()
![]()
Kad: ovaj i idući tjedan radim ujutro (ako je preko tjedna) pa može od 4 nadalje.
A ako je weekend, može bilo kad.
Ja ne mogu idući vikend pa cijeli taj tjedan nakon, no do onda sam slobodan. I poslije toga.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kolko sam primjetio nitko nema vremena za cugu tak da sumnjam u uspjeh ove misije
osim onih koji imaju svoje privatne kružoke ali dobro u principu sam za to![]()
abdbda
pa nisam valjda samo ja problem?)))
Ma ja stvarno moram reći da je, kod mene barem, uspješnost tih sastaaka 100%. Nikad se nitko nije žalio il da mu (joj) je bilo bez veze ili tako nešto.
WB je u navedenom terminu spriječen višim silama (pod koje bih i ja volio podpasti), ali znam da će doći kadgod i gdjegod se dogovorimo. I Gog isto tako, i Zappan isto dođe, a i NeReD, damgol kad ne radi, itd... Sve sama fina gospoda, s kojima je ugodno provest mirnu većer uz čašicu pića i partiju razgovora.
Zato bih ovom prilikom, kao takvom, potaknuo nevjernike, neuvjerene i neuvjerive da se predomisle, razmisle, da dopuste čudnim stvarima i nevjerojatnim pojavama da se dogode, te da svrate do mjesta koje ćemo malo kasnije dogovoriti i u vrijeme koje ćemo za nekoliko postova u ovom (te istom) threadu definirati, e nebili na gorespomenutom (a doljenavedenom) mjestu u gorespomenuto (i doljenavedeno) vrijeme pristupili visokokvalitetnom društveno-socijalnom zajedničkom boravku u zajedničkom prostoru za druženje kao takvom.
Hvala!
Bez brige, ja sam poznat po rješavanju problema...Izvorno postao erika
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hahhahhaah WB a mogbu mislit...nego sto si ti ono uzeo kao specijalizaciju?
Blue...jel ti to meni nesto?)))
Ehm... htio sam ti ja riješiti sve probleme, Erika, ali vidim da me dobri doktor pretekao...
Trenutno ne, ali...Izvorno postao erika
Na šta misliš?
Morat ćeš doći na meeting, pa ćemo sve lijepo sredit. Samo nemoj reći da nemaš vremena![]()
Još ništa, ali ko što potpis kaže, neću se ustručavati bacit pogled... ili štogod drugo...Izvorno postao erika
![]()
Bookmarks