Da, super. Dođi u 8, zakasni onu akademsku tričetvrtinu () i onda nakon 15 minuta moraj najhitnije otić...
Ma mi smo tebi zadnja rupa na svirali. Ako i toliko![]()
možda je tvoj utjecaj i presudan, s obzirom da koliko sam već ovdje nikad mi se nisi obratio, naprotiv morala sam se dobro potruditi da mi pomogneš u nekim stvarima....tako da zappan....ovo je dobar početak....Izvorno postao zappan
![]()
petak?![]()
mogu doći jedino ak se nađete oko 8
kasnije sam zauzeta....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Da, super. Dođi u 8, zakasni onu akademsku tričetvrtinu () i onda nakon 15 minuta moraj najhitnije otić...
Ma mi smo tebi zadnja rupa na svirali. Ako i toliko![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nije tako
predzadnja ste rupa....
jel vam sad lakše?![]()
šalim se....mogla bi fakat doć, već i sebi idem na živac![]()
glete, ja ne dolazim tak da sve to za ovaj vikend propada...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
istina bez tebe to ni to![]()
Partibrejker. Gori si od štrajkolomaca![]()
a hebiga kad moram učiti...
inače sam uvijek za...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
dobro, ak ti ne dolaziš ne dolazim ni ja.
![]()
Di se vi to nalazite? Ja nemrem ovaj vikend, ali ću sljedeći moći...pa bilo bi mi drago da upoznam ekipu uživo ovdje...
Bom Chicka WahWah
Oćemo pomaknuti onda na 01.04, kome paše?
F'k it. PA ne moramo se opit ko...ko....ko Andrea ()
Možemo ko ljudi sjest sat-dva, popit pivu-dve, polupat jajai otić doma...
Meni paše![]()
Izvorno postao BlueDevil
ma vid` ti njega! bezobraznik, a dobro istina je da mogu popit, ali baš sad da se opijam....![]()
to i ja kažem, mislim ostat čuku
može 1.4.
ovaj vikend andrea i ja ne možemo, imamo drugih planova...![]()
![]()
![]()
eto sad sve znate, i znate tko je taj moj s mobilovog foruma.
![]()
Ne vjerujem ti.. Možeš ti i bolje. Taman da imaš drvenu nogu, grbu na leđima i stakleno oko, mogla bi bolje...
![]()
može 01042005![]()
zamolbe i životopis na pm
![]()
kaj nudiš?![]()
Evo me ovako:
Muškarac, mlad, visok, sportski tip, dobar posao, dobar auto, volim sve što vole mladi. Izlazim u Klub obožavatelja Ikebane, perem suđe, kuham. Usisavam. J*bem kad i koliko treba. Pjevam na svadbama, plačem na sprovodima. Dobrovoljno pretražujem dojke za tragove kvržica, kod mene ili kod vas doma, svaki dan 00-24h. Nepušač.
Socijaln-zdravstveno i redovna plaća. Đuskam u disku, plešem klasične plesove, brejkdens, ciganicu i disko ples (hvala $oma Dollara, op. a.)
Imam šamse?
pošalji sliku, i centimetre
![]()
pa reko ti je da je visok, kaj ti moras u centimetar znati
eh coma, dete drago, mislim da nije mislila na TE centimetre...![]()
Sliku dolje ili facu ili sve?
CM? Nikad žalbe
Tek pokoji "jebote, nećeš to u mene stavit ni pod razno"
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao coma_zgb
![]()
![]()
joj jesi mlad....![]()
Bookmarks