Za prvi dio je već kasnoIzvorno postao mala
A za ostatak, što da ti kažem, uljepšala si mi dan...![]()
Ma koja rija.. Sve 5. Gog me dopratio skoro do kraja, tak da poslije nije bilo beda. A nism pol drota vidjeli u gradu.
Mislim da bih bio napuhao (kao i svi ostali) neki dvoznamenkasti broj promila
I'm glad y'all like the Jeep. Ček samo dok dođe toplije vrijeme, da se topless vozikamo![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Za prvi dio je već kasnoIzvorno postao mala
A za ostatak, što da ti kažem, uljepšala si mi dan...![]()
znači ipak si se zabavio s njimIzvorno postao BlueDevil
![]()
čim sam ja otišao bacio si(se) na njega kao hijena![]()
A čuj... cijelu večer me mamio - dođe, pa ode, pa dođe pa ode... Zamisli molim te, čak je i k curama otišao (pa vidio si, uostalom, u Maxiju). A i poslije je malo-malo s komadima bio. Fuj! Zamisli molim te, sa ženskim komadima!![]()
a zbilja mi je zal kaj nisam dosla.
nego,gog pa samo sam rekla da si zgodan ne trebas se odmah sprdavat na moj racun,tj na mene..itd![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da, mala, lijepo sam ti ja rekao da trebaš doći. Pa da vidiš ša je tulum. Velim ti ja, natulumario sam se u životu, al' ovaj petak je bio stvarno rijetko dobar tulum. Kod mene je upao u top-5 bez problema.
Next time don't miss it! Vjeruj mi.
P.S.
Dalje prste od Goga, he's my bi*ch![]()
![]()
![]()
oooo pa ti nisi ništa još vidio... probit će tebi skalu 'dobrih tuluma' već sljedeći put...Izvorno postao BlueDevil
kad se samo sjetim bluda za moj rođendan...
ili kod nekih frendica gdje netko pjeva u mic 5 cm od monitora ko, a netko drugi pokušava zbarit nešto 15 godina mlađe...
joj jedva čekam sljedeći put!!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ja! I ja! I ja!Izvorno postao whiteboy
majstre ovo je lolčina....uff...trebalo bi karaoke party napravit...Izvorno postao whiteboy
...da čujemo i BD kak pjeva
, ja ču zadržat svoju funkciju
![]()
Izvorno postao BlueDevil
he's my bi*ch too
![]()
Izvorno postao whiteboy
joj dečki da vi znate di sam ja na kraju završila
kad ste me ti i gog zvali, spavala sam, nakon toga su frendice došle do mene, izvukle me van, u sport bily i onda u ludnicu....kfs....a bolesna sam, i nisam ozdravila...
vidjela sam vaše pozive, wb me oko pola dvanaest zvao čini mi se....****** ...morat ću drugi put doći jer me ova grižnja savijest previše muči![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Ma uopće se ne sprdam, samo sam zahvalio na komplimentu, stvarno si mi uljepšala danIzvorno postao mala
![]()
Izvorno postao damgol
bila sam jučer u Pirani
nije bilo žive duše
samo jedan neljubazan konobar
a ovaj drugi na šanku je bio zgodan
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Dobro, Andrea, ti samo konobare bariš, ili?
go damgol, go damgol![]()
Jel' da? Stara fora vuka u janjećoj koži - ko fol ti ga zanimaš, a onda...Izvorno postao gog
ma dajte ubite se vise sa tom temom sastanka. Ja sam uvjeren da tamo smisljate nacine kako cete nekoga banat. To je jedini cilj ovoga forum. Jadni ste. U 24 h ste toliko ljudi banali koji su bili do sada vrlo aktivni. Luzeri sa "Jarunskog mora". Kupajte se u toj pišaki i ne zajebavajte ljude iz drugih dijelova HRVATSKE. To ste i ovaj puta potvrdili kada ste maknuli Gen Mo KAi-a![]()
![]()
Ah, siroče malo, kako tužno je vidjeti da ovo postoji u NAŠOJ zemlji...
Ja sam baš sretan kaj imam kuću na moru, obožavam svoje more.... ne bi se u jarunu okupao ni za šta...
Sljedeći sastanak je u Rijeci ili Puli, btw.
A svaki sljedeći sve južnije...Turneja po našem plavom biseru, našem jadranu... Do kolovoza smo u Dubrovniku! Juuupii!!!
Tako ćemo se valjda svi upoznati i zajedno popiti biru!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Here we go again...
whatever
kaj drugi je sastanak u Teheranu ili opet u Bejrutu?
dobar grah daleko se čuje
pa napisao sam ti gdje je... u detalje ćemo kad bu vrijeme za sastanak...
ja sad sam malo u cajt notu.. a i najbolje je pričekati da malo zatopli pa da se možemo i pljusnuti u more koji put...
A i mrežnicu je Šljaka nešto spominjao...![]()
ma mislio sam na ova dva mjesta radi lakšeg odabira muzike.
dobar grah daleko se čuje
Još nisi muziku provario, a?![]()
ma mulja, pusti ga...sluša east country svaki dan...u višim krugovima to se veli "...slušam Vangelisa"...
![]()
Bookmarks