zero, mislim da je vrijem da ponovimo maxi...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
eh valjda bum mogel doci zg na okupljanje da vidim kako je i tamo .. a da se ekipa iz ri dogovori pa jednim troskom nebi bilo lose
tu sam, dogovorimo se
Dobro ljudi,kaj je ovo?
Već godinu dana nikakve aktivnosti,zar je tako recesija udarila da nema više ni vremena za malo sabiranje?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
hehe
Ja nisam bio još ni na jednom meetu.
Jel ima uopće ekipe iz Zagreba voljne za okupljanje?
Bilo je jedno mini okupljanje u Zgu negdje u 5. mjesecu, s puno kilkennyja i forneta![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zaboravio si i puno dark budova
ugl, toliko puta je vec ekipa odustajala i mijenjala termine i kvocala da im nikak ne pase da se nekako presutno prestalo raditi masovne mitinge. sad se "izmitinziramo" samo kad nam netko od ovih dalmatinaca naleti u zegei to nas rijetko bude preko 5 - 6.
nevjerojatno naprosto koliko se ljudima ne da ic cugat i zderat!
ja bi da nam bimbi dodje na mitingi tata sljaka, koji mi duguje cevape vec tako dugo da se nit ne sjecam za sto su ti cevapi. i balkanac i te ket. di su ti ljudi?! i rospaya
i drug mile!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kako se bliži Božić moglo bi uredništvo Mobila napravit neku božićnu proslavu za članove foruma, urednike i odabrane goste![]()
Šta je? Opet ćete mi vadit mast?![]()
'ćut tamo, ja ti najvjerojatnije dodjem na otok iduce ljetopa cemo se zapit i vozat s meganom
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
obzirom da imamo neke nove hitlere na forumu, red je da se to zalije i zamezi![]()
ajmo, kad cemo?
ja bih samo molila da bude sto prije, unutar studenog!
Meni pase bilo koji vikend osim ovog koji je teoretski vec poceo, jer sam rasprodan.
Znaci sljedeci, onaj iza toga, ili onaj iza...
Ako vecini pase negdje po tjednu, mozemo se i oko toga dogovorit, ali osobno bolje mi lezi vikend.![]()
e pa sad, preko tjedna nemreme, kako cu ja drugo jutro cucat jednogodisnjake pretrpana killkeniyima i fornetima/cevapima (cevapi su samo ako nam se i tata sljaka pridruzi)
i meni pase bilo koji vikend. samo da je sto prije![]()
A de se to planira odrzat?![]()
One day, sky went blue...
pa, hm...
razmisljala sam si o krapatima, ono ukrajinsko madjarsko rumunjska granica
u zagrebu, manje bitno di (lazem, najbinije je da se smije pusit'!!! necete mi uskratiti zadnje trzaje oblokavanja alkoholom i uzivanja duhanskih proizvoda!!)
ajde ne
zadnji put smo (vise ni ne znam na ciji mudri prijedlog) zavrsili u tkalci.
racun je bio oveci.
ajmo se orijentirati na neke pivnice (tipa zlatni medo) i slicne stvari za koje necu ostavit 40 kn za politreno pivo!! i tako njih nekoliko!!
jest da ste ti i fico jos na sokicima, al gle, nisu ni sokici bas jeftiniji od pive, a mi ne sjedimo na okupljanju pol sata
P.S. ja sam tipkovnicno disleksicna. so what
u mojoj glavi to zvuci kao karpati![]()
E, Luna... Poroci te obuzeli :novices:
Mogao bih i ja doći (ako smijem)... Meni paše bilo koji vikend (koliko znam)
I također sam za neku malo mirniju (+ jeftiniju) atmosferu.
Jednom ste bili u onom Maxi pubu- ako se ne varam... Sada je nešto meksičko... Kako je tamo sada?
Na temu tipkovničke disleksije (zadnja rečenica)...![]()
Bookmarks