Aha, pa sto ne kazes da je poslovno.
Meni pase i pet i sub (15. i 16.), kako god vecini pase...
Aha, pa sto ne kazes da je poslovno.
Meni pase i pet i sub (15. i 16.), kako god vecini pase...
15.5.
nevidim zašto ne...
bolje petak nego subota...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni iz Rijeke ajd ok al ovi iz osijeka hmmm sumnjam a da dodem na 2-3 sata ne isplati mi se jedino da se organiziramo mi koliko nas je iz RI
Poštovani!
Sutra od 19:00 pa dalje (nebitno) meni odgovara da popijemo piće u zlatnom međedu ilitiga pivnici. Pretpostavljam da ste se tamo (ako se dobro sjećam) okupljali.
Ja sam jako kratko (po dvije minute dnevno) na forumu,pa samo mogu uletit i vidjet sta smo ustanovili.
Dakle,svim zainteresiranim kolegama forumašima predlazem da se nademo na piću sutra na gore navedenoj lokaciji. Reko sam da mi od 19:00 pa dalje sve odgovara,pa se sami dogovorite jer me nece bit tu do sutra u 18:00. Znaci ja dolazim na forum nakratko i pogledam kad vam odgovara i tad tamo dolazim s jednim frendom. Drugacije ne mogu nikako jer sam vremenski ogranicen za bolju organizaciju.
Ajmo lagano:
1. Smuchac
2.
Ufff... Ja racunao s nedjeljom, kako si originalno spomenuo.
Sutra sam cijeli dan (bar do 19) na Velesajmu, a poslije toga idem na brucosijadu FER-a. Dakle nema me cijeli dan.
Jbg...![]()
da, i ja racunala s nedjeljom.. nije jos sto posto ziher, al moguce da sam i ja zauzeta sutra :/
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Smuchach, kako stojiš sa nedjeljom???
ajde, ako je ikako moguće da prebacimo to za nedjelju...![]()
Alo ekipa,ovdje idiot...
Zajebo sam i sebe i vas. Plan je bio za nedjelju,al sam krivo zapisao-napisao... :budala:
Dakle sutra a ne veceras...
Izvinjavam se jos jednom...![]()
Uf, kad ti dodjem pa te izvinem...![]()
Ajd ne brusi vec se pojavi a ne ko ovo ljeto...
Ustanovite termin kako sam naveo gore...![]()
Heh, ja sam sutra isto na ZV vecinu dana, poslije imam neke poslice za obavit, i onda sam uglavnom free... Recimo oko/poslije 20h? Ne vjerujem da cu stic prije...
hmmmm...k večeru bi i zagorec mogel dojti![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Znam da je tek 16:00 al nismo se ni qurtza dogovorili...
20:00...?
Ja putujem ujutro za Korčulu,pa bi bilo dobro do 22 sata bit u krevetu...![]()
Gospodo,ako se netko ne izjasni do 18:30 najkasnije,ja se necu moc pojavit,jer sam neke planove ostavio da "vise" ako ovo propadne,a na dobrom smo putu,,,,,
pa de su ljudi???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Večeras u 20h? pivnica ?
ja ću doći...
a šta je sa ostalih, pojma nemam... idem nekoga kontaktirati...
Konačan odgovor je pivnica u 20:00...
Sad cu poslat SMS ravilovu i luni...
Takoder za sve forumase koji mogu vrijedi poziv na piće...
Idem do avenue mall-a pa me vise nema to do daljnjega....
rado,ali imam posla u stozeru kampanjedrugom prilikom...
Ima li kakvih novih planova za ponovno druženje u zg-u forumovaca? Malo sam bio izvan teme i grada al sad sam stand byAko primate SE fan-ove
![]()
Ima ko iz ivanica? xD
One day, sky went blue...
evo ja samo navratio da se zahvalim nekom za maloprijasnje okupljanje starih gamadi, jos vrijedi sjest i poopit s dobrom starom ekipom. prepoznat ce se ti isti, sutra afer, pa ko oce nek navrati![]()
khm, khm to je bilo nešto spontano?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks