hm znam okviran datum dolaska: 10.4.znam, znam, probat ću nešto drugo skemijati..
hm znam okviran datum dolaska: 10.4.znam, znam, probat ću nešto drugo skemijati..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam totalni neutralac budem vam ja rekao gdje da se nađete i gotovo!
http://www.zagrebinfo.net/zagreb/noc...ld_friends_pub
I gotovo!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da kaj fali na borongaju,ima za parkiranje full mesta,tramvaj pod nosom(cak se ni ja nisam zgubila,a i garmin nisam imala lol)![]()
...zaboli me samo da me ne napadnu vukovi jadnog pripitog pri povratku i sve OK...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Luna...prale me gole babe s Ferenginara
Iks...don't worry...ne'š se zgubit...to bumo mi sredili tj. baba Jan...Luna sredila![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kak vam pase 13.3?
Pozdrav ljudi,posto vidim da se nitko u Hrvatskoj nije potrudio,eto ja cu razbit led i organizirati prvi meet vlasnika Nokia mobilnih telefona!lijepo se svi skupimo,odemo na cugu i tamo razmjenjujemo iskustva,ludo se zabavljamo,saljemo si stvari preko bluetootha i ic-a itd...nadam se vasem odazivu.Nokia ownerz team
Ne znam baš...
Vidiš da se i forumaši općenito rijetko skupljaju.![]()
...ne razumijem čemu ova tema kada postoji - okupljanje forumaša ...i zašto baš Nokia meet?
Da, to smo svi skužili...
Shogun, kao sto je i wild boy rekao, tema o okupljanju forumasa vec postoji, stoga tebe spajam ovdje.
nema potrebe za otvaranjem novih tema za svaki "klan".
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
e a sta kazeze ljudi onak svi dozemo sa njokama nekamo i saljemo si stvari prek tuthablua ja ne mogu ni zamislit kak bi to strava bilo cim pomislim na ton odmah se uzbudim
Ne kuzim ovo gore uopce...
Sto se tice datuma, ja racunam onaj sto je xlr gore rekao, znaci negdje pocetkom 4. mj.
Iako, teoretski moze i prije sto se mene tice...![]()
Ahahahahahaha...Isssssss, koji lik...
Uzbuđuje ga zvuk slanja nečega preko blututaAhahahahahahaha
To ti je k'o ono...Mama viče: "Safeteeeee...zove te neki Low battery. Već četvrti put."
kad se vidimo?
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Kad se ide pit ljudi? A? A?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kad u Iranu procvjetaju ljubičice![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hoće li sada biti neko okupljanje. Pošto će sada biti štrajkovi i to sve... A i sada je onaj maxi pub "preuređen" u neki meksički stil...
aha... NOT!
jbt, rodbinu si ne zovem, kaj si vi umisljate?
mozemo se oduzimat prije svadbe i nakon svadbe. na svadbi se bome nebum oduzimala, a onda sebicno ne zelim niti forumasima na istoj dopustiti oduzimanjetak da je najbezbolnije rijesenje ne imat forumase na svadbi
izuzev iksa. al on, kako je krenuo planirati put zagreba, stigne tu mozda za moju 10 godisnjicu braka. mozda. prije za 25
apropo cuganja u dogledno vrijeme, meni ovaj vikend bas ne pase jer mi je subota od ranog jutra krcata obvezama, tak da se ne mogu bas ubit vecer prije. a ubijem se svaki putlol
tak da sam ja vise za recimo onaj tamo vikend, 15.5. ?? a i placa ce sjest do tad vec![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Fuj diskriminacija! Zasto je xlr iznimka?
(Retoricko pitanje inace...)
Sto se tice ovog vikenda, ni meni ne pase jer sam na Velebitu u pet i sub, ako se i vratim u sub u normalno vrijeme, vec imam dogovorene druge pijanke...![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 06-05-2009 u 17:28 Razlog: skuzi, rav, slucajno sam umjesto Quote opalila uredi :)
zato kaj je iks jedini kvalificiran za ulogu striperaja ne volim retoricka pitanja
daklem, kome pase petak 15.5.? ili subota 16., mada mislim da nam je uvijek vecini bolje sjedao petak??
ajmo, izjasnite se![]()
Na koncu konaca - jel se vi okupljate i di i kada ????
Aj dajte neki prijedlog di i kada - nešto konkretno![]()
Bookmarks