Hmmm nije loše..a kad je taj "sastanak"Izvorno postao malena01
![]()
Kaj tu svima treba posebno pozivnice slat da dodu na sastanak? Kak cemo napravit dobar sastanak kad niko nece doc?![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Hmmm nije loše..a kad je taj "sastanak"Izvorno postao malena01
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Petak, u 20 na trgu, kod sataIzvorno postao ledeni
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
heh, kad očešIzvorno postao mala
..... ajd možda i ja dođem ovaj vikend,....
Pa mogo bi možda i ja doć.Ne,pak neću.Ne spadam ja u vas velike.Ja boh bio onak 13-godišnjak s vama koji ste svi stariji od 18.Makar mi treba sam par stanica do trgaIzvorno postao Peky
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
EDIT:Whiteboy izbriso post
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
paracetamol rastopi u rakiji, dodaj nasjeckanog češnjaka, iscjedi limun, i namoći peršina,.....primi se za ljevi nožni palac i popij na ex, poslije napravi 20 sklekova i pod mlaki tuš.......pa se vidimo u subotu na sastanku .. hehIzvorno postao whiteboy
![]()
ajd, vec je malo bolja slika na radaruIzvorno postao tomo
![]()
Krivo sam postao ovdje, ali prebrzi ste za mene...
Trebalo je ići u 'šta sad radite'...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo, cula sam se sa Zerom, doci ce i on na sastanak![]()
kad je sastanak????![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zakaj sam ja glupa kaj ti ne znas?Izvorno postao mala
Sutra u 20 h na tgu, kod sata, pa se vidimo
![]()
ma ja taj smajlic shvacam kao da se o meni radi ,znaci da sam ja glupson ,ne ti..nikako ne ti
ok.-vidimo se
sused tomo,dojdi:bunny:![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Aaa, ma niko nije glup, ko pita ne skitaIzvorno postao mala
Samo nek vas dode malo vise za promjenu...
Hehe, jos ce ovo bit prvi sastanak sa vise cura nego frajera![]()
i kaj onda, ko dolazi?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Možda i ja dođem, al nisam ziher...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znaci, da ne morate kopat po temi, sastanak je sutra,
PETAK, 24.11., u 20:00 h, na trgu, kod sata...
vidimo se
Možda i ja dođem...Imam u tom trenutku slobodnog vremena, pa navratim malo sa posla![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ak je to ziher, nek netko sutra potvrdi, najvjerojatnije bi se i ja pojavio, al nije 100% ziher. Al, potrudit ću se da dođem![]()
Bom Chicka WahWah
Je, sastanak je ziher, samo bi bilo dobro da se svi ovi koji nisu ziher izjasne do 17 h bar da znamo kog moramo cekat, jer ne znamo kam cemo poslije ic...
Ja još nisam siguran... pratit ću razvoj u ovoj temi, pa nekome javim...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja ne mogu doci,cijelu noc sam povracala i ujutro pala u nesvijest,jos uvijek nisam sva svoja tak da danas ostajem u krevetu...
Izvorno postao mala
bejbe...imas cudne simptome)
![]()
hehhe nije,nije to....to ti se meni cesto zna dogodit![]()
bu dečko došo sad kad si bubina...![]()
Bookmarks