luni nitko nije falio jer ovi koji su bili prisutni su ekipa za svaku pohvalu!
oke, lazem, falio mi je iks.
ostalima neka bude zao. pri tom ne mislim na smuca i eminema, jer ljudi nisu iz zegea, pa eto, svejedno lupaju glavom sto nisu mogli doci. ovi iz zegea trebaju lupat glavom, a ne vi momci!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E da, ovo što je balkanac "tamanio" nisu ćevapi.
to su mesni valjuščići.
ćevapi se dobiju u lepinji i samo sa lukom.
nikakvi ukrasi tipa pomfrites, kriške kruha i sl.
pa promijenite to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma Ico, ne cjepidlači...lepinje se uvoze iz Slovenije![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja sam objasnio zašto nisam došao.
Ico, dobro je, barem je imalo okus po nekoj domaćoj životinji, a ne po neidentificiranoj divljači kao kod Rame iz kvarta![]()
A ti to razlikujes kao?![]()
Nadam se da kad bum ja malo stariji, da bum došel koji put...
mario čvaljo..mogel i meni rech..makar nisam neki forumash i nebi kuzhil spiku al za cugu spremni uvijek.. bi ti doma vozio al kaj sad...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Hej ljudi,jel se kaj sprema ponovo?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Pa Ico nam nešto slavi uskoro...nadajmo se da će htjet podjelit svoju radost sa nama običnim smrtnicima![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...hajde ako bude što - popio bih pivu i malo povezao face sa postovima...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja sam uvijek za, osim kad nisam.
Ajmo sto prije piknut neki datum, da ga znam rezervirat, da mi nesto ne upadne u medjuvremenu.![]()
ja dodem,ak luna dode bez prstena![]()
haha, smogi
nego, da, Ico, pa deee siiiiizakaj te ket organizira tvoju pijanku?
i, momci, kojim cemo se sredstvima, lazima, restrikcijama, prijetnjama i slicno posluziti da iksa dovucemo u zege?
i da, i ja sam za to da se odredi neki datum sto prije, da ne bi bilo k'o sa onim silnim kavama koje smo pokusali dogovoriti.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Što se mene tiče, neka X kaže kada je u zagrebu... kao što sam i prije govorio, samo da nije subota.
bilo koji drugi dan u tjednu odgovara, osim subote.
zapravo može i subota, ali poslije 22h...![]()
daj broj od frenda,da prisapnem koju lijepu cimeru u uho preko celularea
i zacas se vidimo.
Nemojte vi mene striktno čekati, stvarno ne mogu garantirati hoće li to biti 1.3. ili 31. (jel ožujak ima 31 dan?).
Al kad budem znao, sve ostalo je lako.
Šta ti radiš subotom da si tako okupiran? vjerujem da će biti petak u điru.. Došao bi u petak popodne i zapalio doma u nedjelju popodne. A između toga... tko zna
@luna: lol![]()
ima 31 dan,da.a izmedju si samo moj,sunce ti kalaisano,znas ti kolke smo si gajbe medjusobno duzni.kad se zapijemo nes ti do iduce nedjelje opce znat kak se zoves a kamoli ici kuci![]()
gad jedan,trebao si sutit!sad sam si sva euforicna!
Popij si koji valeral đizs! Tko još kaže da je rad s djecom baš kul![]()
A vas dvoje ste si samo gajbe dužni međusobno?
That's correct. A kad to ispijemo onda možemo sjesti na njih i popričati o životnim problemima, krizi u svijetu i tako to...
ma, Mile, to se njih dvoje izvlači da nebi slučajno još nekome morali platiti pivu...![]()
A sad za ozbiljno:
Ajde, onda ljudi, da napravimo nekakvo okupljanje forumaša u 3.mj. ove 2009.godine.
Razloga za pijanku, ups, okupljanje forumaša ima nekoliko, recimo:
- LaLuna se udaje, pa joj je bolje da nas počasti prije nego da joj uletimo na svadbu
- ja sam nešto kao na faxu ispita dao, pa bi bilo u redu da u to ime nešto i popijemo (a i reko sam bbbrlji da će mo popiti nešto alkoholno u to ime)
- Xlr je najavio dolazak u Zg, samo da se može opiti s drugim forumašima
- oni koji piju alkohol, mogu se opiti pod izlikom da su vidjeli svoje kolege forumaše
- upoznavanje i druženje forumaša
- razgovori o mobitelima, te razmjena iskustava među korisnicima usmenom predajom
- te razni drugi razgovori, zajebancije, vicevi i sl...
pa eto, na listi ima raznoraznih razloga zašto doći na okupljanje forumaša, pa si vi izaberite jedan ili više razloga.
E sad, bilo bi lijepo kada bi se nekakv datum predložio...
A kada se dogovorimo za datum, mjesto okupljanja će mo lako rezervirati i dogovoriti se.![]()
Bookmarks