Zaheb, ja idem u subotu na martinje u Samobor, tak da nemrem...da je sutra, još bi mogao, al subota mi ne paše![]()
![]()
![]()
Ups, pardon, subota, da, malo su mi se pomutili dani od nespavanjaIzvorno postao Ico
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Zaheb, ja idem u subotu na martinje u Samobor, tak da nemrem...da je sutra, još bi mogao, al subota mi ne paše![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Kaj sad kad ja idem u Zagreb, svi idete u Smobor...Izvorno postao El Niño
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Bum ti dal van handred prsent sutra navečer...Izvorno postao Peky
![]()
Nadam se da će se skupiti još ekipe...![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@malena: imam negdje do 12 obaveze na faksu, pa vjerojatno poslije toga...
@Peky: pa ako svi idu u Samobor onda organizirajte nesto tamo...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa meni pase, samo ak se da svima drugima ic u Samobor...Izvorno postao T-Maca
Da fakat...zakaj se nebi našli u Samoboru u subotu...znam da je i Iceku tam bliže, pošto čovjek živi u Lučkom, pa nek se skupi ljudi, netko nek vozi, podijelite pare za bengu il kaj već i odemo tamo na neku pivu ili gembač (pošto je martinje)
Bom Chicka WahWah
Ja ako mogu ić, onda mi je tako svejdno di...
Ali kažem, znat ću sutra navečer dal mogu u subotu ili ne...
Meni ni Samobor nije daleko (malo je dalje od centra Zagreba, al nema veze)...![]()
Pa kaj nisi ti negdje na pola puta, čak sam mislio i da ti je Samobor možda malo bliže...tak ti je svejedno, mečka je dizel pa ne ždere valjda puno gorivaIzvorno postao Ico
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
A i manje trosi po Samoboru, nego po ZagrebuIzvorno postao El Niño
Samo, ak dodete tu, nemojte mene pitat kam idemo
![]()
Hebiga ja onda ne idem, nije mi auto ovdje.
Uživajte
See ya...some other time...
Zadnji uredio Wisher : 09-11-2006 u 16:46
A meni vise pase Zg., jel idem van poslije, a i u Samoboru stvarno nema dobrog birca...![]()
Ja nažalost idem u petak za švabiju i vračam se tek u subotu popodne,ako neču bit previše umoran možda navratim usput.Izvorno postao Peky
P.S. Peky ak se ne dogovorite možeš meni pravit društvo dva dana....
I feel the need -the need for speed!!!!!
Hehe, nemrem, idem van ionak...Izvorno postao ledeni
Šta onda na kraju?!
Znači, Subota, pola 8, ispred bivše pivnice medvdgrad, tamo na križanju Vukovarske i Savske ili??![]()
![]()
Hahaha, bit će vam to opako okupljanje...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tak jeIzvorno postao Ico
...
Nije bitna kvantiteta, nego kvalitetaIzvorno postao whiteboy
![]()
Nista, da ponovim jos jednom, danas u bivsem Medvedgradu (krizanje Savske i Vukovrske) u 19:30, pa se vidimo![]()
mozda dodem malo.prije no odem van![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nemoj mozda, ajde dodi, za ozbac...pa se vidimoIzvorno postao mala
![]()
ajd dobro.ko na kraju sve dode?? al me tesko nagovorit![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa za sad Ico, Oserver, ti i mozda malena dode na pola sata...al nadam se da ce se jos netko predomislit, ili bar doc kasnije ko ne moze odma![]()
Evo da se i ja javim...
Dal bi se to ikako moglo pomaknuti nekih bar 15ak minuta ranije, jer ja u 8:45 imam drugi sastanak... Hebig, obećo sinoć, a na ovo pomalo zaboravio...
Ja cu doc ziher, ako nista, eto od 19:30 do 20:30...![]()
Daj nek se javi još tko će doć...![]()
ja necu moci doci,nesto iskrsnulo![]()
I kaj je na kraju bilo od sastanka?![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks