ja idem van![]()
Pa dobro, sta bas nitko ne zeli na sastanak u subotu?Bar na cugu-dvije...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ja idem van![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kad? Pa mozemo se mi nac prije, oko 7-8 pa poslije podes van...Izvorno postao mala
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ako se skupi jos njih mogu doci malo na zagrijavanje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E pa tooIzvorno postao mala
Ajde ljudi, zabrinut cu se za sebe, kad ja nisam mogla stalno neki sastanci, sad kad mogu niko nece
![]()
A cuj, ja ne mogu ni pod must, ali te mogu pozvati na neki drugi sastanak.
A mozes sa mnom i na Interliber...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja ću doći, pa svi vi koji ste ljuti na mene sada znate kada me možete doći namlatiti hehe
Šala.
Ledeni ti? Dolaziš?
Ne znam više ništa stari.Trebo sam danas ići na Info sa Šljakom,i trebali smo ići neš popit,on dobio gripu,ja kasno stigo iz Poreča.Trebo bi u Petak ići u Munchen.....POLUDIT ću više.Ak niš bar sam danas potpisao dobar ugovor tako da sam bar radi toga sretan:-)Izvorno postao observer
P.S. Kome si se to zamjerio da bi te išao mlatit?Možda Peky?E tu ti ja ne mogu pomoć,nažalost
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
LOL, pa nije ni čudo zašto Peky tol'ko priželjkuje sastanak. Ako će biti duel između Peky i Observera, možda čak i ja otkažem svoje planove pa dođem![]()
Ne znam ja ništaIzvorno postao T-Maca
![]()
Ajmo moderatori izbrisati ovo![]()
![]()
E pa Peky, ako si voljna mlatiti forumaše, mogla bi mi biti od koristi na sastanku nekih drugih forumaša...![]()
O čemu vi to?
Ja se zahebavam, tko vam je što rekao.
kakva tuča :throw:
hehe
Ne znamo mi reci ti namaIzvorno postao observer
Nesmijem više izvan teme da i mene netko ne bi TUKAO
Wow, koja me reputacija prati, nije ni cudo kaj svi imaju neke dogovore bas u subotu...![]()
Ček, ček... kakav sastanak? Gjde? Kada? kako? S kim?
možda bi i mogo doć jer sumnjam da ću ovaj vikend van ić... pa bi onda nekakva kafa dobro došla, još bolje ako bi upozno neke forumaše...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U subotu, oko 7-8, di ocete, po mogucnosti negdje blizu ljubljanske da mi bud nije daleko, tipa bivsi medvedgrad...al nije bed i ak nije blizu...Izvorno postao Ico
Interesting, interesting...
Mogli bi se našto dogovoriti...![]()
kad ides da se "sretnemo" ?Izvorno postao T-Maca
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
A ti ne bi dosla na sastanak?Izvorno postao malena01
Sad te se svi boje,Izvorno postao Peky
osim mene a ja još ne znam hoču li bit slobodan
![]()
E too, znaci tebe cu moc na prepad strgatIzvorno postao ledeni
ak ces moc doc...
I ja se ne boji...Izvorno postao ledeni
Ako neću imati nikakvih obaveza u to vrijeme, doći ću...kaunt me in fitfti prsent!
![]()
![]()
Nemoj ti meni fifti, aj vont hundredIzvorno postao Ico
![]()
Kaj onda ekipa, vidimo se sutra u pol 8 kod Zlatnog mede?
Ček, ček... kaj nije bio dogovor za subotu?
Sutra je petak...
Ako je u Petak, onda ništa... otpadam jer već imam nekakv dogovor za Petak... ako ju u Subotu u pola 8, onda može...![]()
Bookmarks