Izvorno postao Ch3lawy
mogal bi i ja nekaj reć , al
da mi ovakvi zločesti dečki ne fučkaju
![]()
WOO HOOOOOO! Fućk fućk namig namigIzvorno postao JOLIE
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Izvorno postao Ch3lawy
mogal bi i ja nekaj reć , al
da mi ovakvi zločesti dečki ne fučkaju
![]()
Ma reci samo, ne boj se... Neće zloćko Chelex ništa (loše) reći...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Onda nista za veceras? A sutra navecer?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
budi bez brige što se mene tiče, za mladim dečkima ovdje fućka samo bluedevilIzvorno postao mobman
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Frish-Ki?
Bude što od večeras, I'm really available this evening...
Ja sam sutra vani... nedje, neznam ni sam gdje... Pa ono, otpada... a danas niko ništa...Izvorno postao ttperic
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sutra u vž, Club Extravaganza![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
party..... ideeeemooooo.... ajjjjmooooooIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
nego kad je okupljanje da upoznamo ttperica, on je trenutno aktulni pik vecini forumasica pa se ocito prilagodavamo njemu![]()
?
ttperic, ajd ponudi slobodan termin![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ako ttperic dođe kostimiran, onda i ja dolazim![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
osj. dozu sarkazma u tvom postuIzvorno postao JOLIE
![]()
Draga nacijo! Danas je dan Samobora, pa ako netko ima zelju slusati PsihoModoPop, popit koju pivicu, pogledat (ako to nece bit u stanju, poslusat) vatromet (ako uopce bude, do sad je u pravilu bio) i eventualno, ako bude izvedivo, da se vidimo, neka se nacrta u Samoboru. Psihici navodno pocinju u pola 9, pa ko voli, nek izvoli![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:15
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
a joj...sviđam ti sekak slatko
![]()
Izvorno postao smogovac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahhahahahahahaha......
a spaljena si totalno...![]()
šta bi bilo da sam te još na slatkač vodio![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:15
Mislim da bi bilo vrijeme da se vratimo na temu... a ne dal je ko koga vodio na slatkač, tuko neke cure i tako to...
A ko još svira, osim Psihića??Izvorno postao user_name
Možda bi se mogo zalatiti tamo, onako malo prije izlaska... da vidim kakva je to fešta...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:14
Iskreno, nemam pojmaIzvorno postao Ico86
Frendica mi javila za njih, a sta je prije i poslije nemam pojma, al pretpostavljam da nije niko poznat, tesko da ce dva poznatzija benda u jednoj veceri dopeljat i ovo je cudo, najcesce budu Magazin, Maja Suput, Jole i ostali hrvatski "zabavnjaci"
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ne znam bas...ja mogu negdje u Zagrebu i okolici, ali definitivno ne u Samoboru. Sto se tice veceras pase mi bilo kad iza 8 sati, samo treba imati na umu da mi zadnji vlak ide u 23:45 sa glavnog kolodvora...tak ti je kad nemas auto i zivis u pripi...ni donjoj![]()
Ja nikako ne idem danas, feste su u Samoboru samo 5 puta godisnjeIzvorno postao ttperic
Ne, salim se, ovo nije bio poziv na sastanak, nego cisto informativno, ko zeli doc, vidjet, cut, konzumirat, pokazivat...a usput, ja sam tamo pa se mozemo upoznat (ako nismo), popit cugu i tak to...
ja danas doma pod dekom i vrecicama cipsa. a vi se zabavite.![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Eh, nagovorit ovu ekipu na okupljanje je skoro pa nemoguceuzivajte veceras pa se skoro vidimo.
Bookmarks