a idem ja sad,od 2 radim,i sve bi dao da radije mogu sa vama biti![]()
nemoj se ti izvlacit,ne radis popodne![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a idem ja sad,od 2 radim,i sve bi dao da radije mogu sa vama biti![]()
a jbg,nema veze...ionak sam se dogovorila za kavu navecer...to bi bilo samo da si popunim neku rupu popodne....heheh![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma i meni je dosadno pa reko da ubijem vrijeme...Izvorno postao mala
Al nema veze... neki drugi put...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Večeras nekakav meeting u gradu?![]()
Bom Chicka WahWah
što se mene tiče, može oko 18h, možda 18:15...Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Meni bi odgovaralo...da vidimo ima li još zainteresiranih![]()
Bom Chicka WahWah
Čak bi i moglo, pretpostavljam... Al negdje da ne moram hodat ili tramvajit, da mogu parkirat...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Samo da nisu opet Utrine, jer onda već sad mogu krenut od doma![]()
Bom Chicka WahWah
Hmm, mozda bi mogla doc danas, prije nego za vikend...
Moze u Samoboru, ima tu parkingIzvorno postao BlueDevil
, da ja ne moram hodat do busa, vozit se sat vremena, pa hodat do tramvaja, pa od tramvaja do kud god i opet tako natrag...
![]()
Zadnji uredio Peky : 12-10-2006 u 13:35
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Oće biti šta od toga?
Što se mene tiče može tamo negdje kod cibone... Em ima blizu parking, a može i na trgu, al ond BD mora se malo žrtvovati...
Dajte neki prijedlog...
Meni je više-manje svejedno di, samo neka bude iza pol 8-8, jer mi je nekaj iskrsnulo pa nemrem prije toga...
Bom Chicka WahWah
Ja na zalost ne mogu, idem do seke i nemam komp tamo, pa ni ne mogu pratit jel vi uopce idete...Al ak idete, zelim vam dobar provod![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Hehe, vidim da ste se nasliNis, ja sam sutra u Movie-u, pa ko oce nek dode
![]()
Ja sam sutra na Sljemenu pa na Ambienti, u nedjelju na krstitkama... Mislim da je to to za ovaj vikend![]()
Ma joj, pa necemo se nikad dogovorit...sad je jos fax poceo, svako ima drugi dan slobodan, a vikend (barem ja) zelim iskoristit za ljude koje sam zapostavljava prosli mjesec radi ispita...
ja mogu.....hehehhe:bunny:
Sta? Kad?Izvorno postao jana
![]()
....Jano :bunny:
Đes Jano, jesil' ti to iz Slavonije ravne do Agrama doplovila?
Vidim da ću ja morati preuzeti organizaciju u svoje ruke, bez toga izgleda nema ničega![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Pa kod tebe općenito nema ničega dok ne uzmeš stvar u svoje ruke![]()
Cuj njega, kaj sad cekas da svi kazu "daaaaa Chelex ti si majstor, ti to moras organizirat...." Pa preuzmi organizaciju, nemoj pricatIzvorno postao Ch3lawy
![]()
ne, čekam kad će mi se datIzvorno postao user_name
i kad ću i ja moć doć
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
ja dolazim u nedjelju popodne u zg..i biti cu do utorka,pa bi mogli na neku kavu?! vec kada dolazim da se upoznamo..kada bi vam najvise odgovaralo??
Bookmarks