ja dođem samo ako xlr dođe![]()
ja dođem samo ako xlr dođe![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e pa nećemo sad ja dođem ak ova dođe, ja dođem ak onaj dođe, znači ak gospn xyz ili dama yxz nisu prisutni onda nebu dobro. Kajgodarije, da više nis vidil ja dođem ak, ko misli neka dođe ko ne, ne mora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a reci, ko ti neda?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ak mala dojde, ja nejdem!!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nedaaa miiiii ....neću reći
ajd, ajd vert, nebum ja došla..možeš ti. imaš moju dozvolu![]()
A da mi dođemo k tebi...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eh, ja sam planirao onu subotu, 15.03., ovu ne mogu doć...
Bom Chicka WahWah
Ak je 15.03., onda ću doći, ali ovu subotu ne mogu...
Bom Chicka WahWah
Hm, samo četiri sigurna, a dobro, bumo vidili.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Iako teška srca, moram napraviti ono neizbježno. S obzirom na "ogromnu" zainteresiranost za sastanak, upravo smo ostala samo trojica sigurnih, nema mi druge nego sastanak odgoditi na neodređeno vrijeme.
Molim one koji su nakon prošlog sastanka tako gorljivo bili za ponovni sastanak, a i sve druge zainteresirane, da u slijedećem tjednu razmisle o eventualnom novom datumu. Kako su me ovog puta navukli na tanak led organizaciju budućeg satanka prepustit ću nekom od njih.
I neću im zaboraviti da sam dva dana na koljenima molio ženu da me pusti, a sad moram objašnjavati da ništa od toga. I opet ću za neki budući datum morati klečati.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A kako bi bilo da se ova ostala dvojca zalete do Karlovca ili Duge Rese?
Neka balkanac popelja brlju pa da se nađemo na pola puta negdi,i to je ok reiješnje,pa da zalomimo![]()
Zadnji uredio Ro@m : 10-03-2008 u 17:07
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ja jednostavno nemam neki pošten izgovor,onak,ne da mi se![]()
LOL...******...danas mi rođo slavi pa nemrem...tako vam je kad ste uzeli loš termin![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E pa sad, kad se dogovarao termin, većina je šutjela. Zašto onda nisu predložili drugi?
Slijedeći susret organiziram ovako: Kad me put nanese u Zagreb, nazovem par ljudi s ovog foruma, tko od njih može doći dođe. Mjesto dogovorimo za pet minuta. Ako se još nekog sjetimo nazovemo ga i družimo se dok nam se druži.
A s ovim dogovorima tjednima unaprijed i isprikama pet minuta prije više se ne želim zamarati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nemrem doc...nemam kak...
...reper u duši...
MOJ BLOG
Dobro ljudi,očemo kaj složit da se nađemo,već dugo nismo...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ja bi doso al kad bi bilo oko 2 il 3 subota il nedelja
dakle, pošto su mnogi pokušaji propali, ajmo sad probati ponovno . . .
dakle:
dana 18.04.2008. skupili bi se, MI, forumaši cafemobila foruma na lokaciji koju ćemo naknadno dogovoriti . . .
pozvani su svi koji se žele zabaviti, upoznati nove ljude, popričati o tehnici, životu i inim temama koje vas zanimaju uz dobro društvo i obilje zabave i smijeha . . .
oni kojima će to biti prvi put, ne morate se sramiti, kroz 5 minuta upoznate sve i pričate kao da se poznajete cijeli život . . . (trust me, prošli put mi je bio prvi put . . .)
svi su dobrodošli, tamo ne postoje nikakve razlike, svi smo jednaki . . .
stoga, ko je zainteresiran, upisujte se dolje . . .
1. bbbrljo![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks