Ma ovaj ti je nježan, ni mrava ne bi zgazio. On ti je, kako da se izrazim, potpuno bezopasan (za žene, that is). A daje dobre dijagnoze.
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:18
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Ma ovaj ti je nježan, ni mrava ne bi zgazio. On ti je, kako da se izrazim, potpuno bezopasan (za žene, that is). A daje dobre dijagnoze.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Što je tebi dijagnosticirao?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
A šta nije? Sifilis, triper, bijela griža pilića, peronospora, nekroza (područje ispod trbuha)... ma svega, skoro cijelu enciklopediju![]()
onda si ti putujuća enciklopedija ustvari..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
više putujuća kultura patogenih bakterija i virusa, al okej![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Hmmm, znaci nis od sastanka...![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Očito niš
Next weekend možda?
ja dolazim sljedecu nedjelju ili ponedjeljak u zg..mozda se javim za neku kavu..![]()
![]()
![]()
Mozda...al bez meneIzvorno postao BlueDevil
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
@ Christina: tako se to radi, tako treba!
@ user_name: aj ne kakaj, ima da dođeš....
Ja sam mrtva ozbiljna, prije tj. dana sam ovu subotu predlozila i svi ok, a sad se niko ne javljaIzvorno postao BlueDevil
, a sljedecu imam dogovoren izlazak i ne mogu ga otkazat, jel je rodendan
![]()
ali ja ako se javim ..ima da svi dodete,nema necu i nemoguIzvorno postao BlueDevil
!!
ima da svi dolazite!!
![]()
Izvorno postao christina
ja nemogu![]()
ma dobro ..ti nam ni netrebas!!Izvorno postao mobman
![]()
![]()
Izvorno postao christina
e onda ću vam za inat doć
![]()
za inat???haha..moze,nemam nista protiv!
![]()
ma neam pojma brijem da ću završit negdje u tvojim krajevima tog vikenda:bunny:Izvorno postao christina
Izvorno postao mobman
paa ti mene zezas?! ja u zg ti u moje krajeve..pa kako to?? proci cu ja onda i do rijeke..nemozes se izvuci!! HAHAHA..![]()
![]()
au šit......falia sanIzvorno postao christina
![]()
ma da nebi, rijeku bi ti pod istru ,figu, to je primorsko goranska i točka
![]()
ma ne možda ću ić na brijunejel i tamo prolaziš????!
![]()
ako treba proci cu,nije problem..onda ti prodi do umaga..ja slavim rodendan taj vikend..mmm..
sve pod istru..hahaha..
![]()
vidim kako god da okrenem nemogu se izvuć....hehhe..Izvorno postao christina
![]()
ništa vidimo se onda![]()
ma salim se..hehe..![]()
nadam se da cemo se viditi ,a ako ne...
![]()
Šta onda na kraju!? oće bit danas kakvo okupljanje forumaša ili??
@Christina: znači idući vikend si u Zg? Nešto je chelawy bio spominjo da će doć kad budeš u ZG...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ajmo brzo nek se prebroje zainteresirani za sastanak pa da vidimo s kim raspolažemo![]()
Bookmarks