e ne bi reko...... o nekim stvarima se i ne prićaIzvorno postao fly_nan
jel tako WB![]()
koliko sam ja skontala, ništa spektakularno se nikad ne desiIzvorno postao Trapavi
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
e ne bi reko...... o nekim stvarima se i ne prićaIzvorno postao fly_nan
jel tako WB![]()
kako mislite privuči nove žrtve ako ne pričate o tome kako vam je bilo ludopartionzabavno?
i naravno to potkrijepite fotografijama![]()
![]()
ojdi mi dojdi mi
ja sam bila sam na jednom i to je bilo cilanje,simpaticno,malo smijeha i tak...a valda bu u sub neka pijanka![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Joj, onaj zadnji put u Maxi-pubu... Jooooj
Krš & lom. I onda u Gjuro2. I onda... Joooooj![]()
![]()
Spontano je, to je glavna stvar. Dođe se da se sretne i vidi bez tipkanja, pa kako krene. Ako je smo kava, nema beda. Ako je pijanka, opet nema beda. Nikad nije isto - jedine konstante su:
- da je Gog najljepši;
- WB ima najveće papuče, iako ja opako konkuriram u toj kategoriji, kao uostalom i gorenavedeni (Gog)
- chellex je prepametan za nas
- NeReD kad dođe onda bude nered
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
U yebote, dugo se ti nisi našao s nama, uostalom, niti sam ja, kad nikog papuča-master ne pušta van!Izvorno postao BlueDevil
goga nisam već mjesecima čuo, počinjem se pitati dal je živ...
A najbolje mi je kak ćelex govori okolo da nema curuLiving on the edge!
Al to u gjuri je fakat bio lom.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj ti misliš da bi ljudi dolazili da čuju kaj se događalo?Izvorno postao fly_nan
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma treba se naći, stvarno nema smisal ovo višeIzvorno postao whiteboy
Je, onaj lom se teško zaboravlja![]()
![]()
![]()
Pa tebe tvoj dragi nebu pustio da zna kak je (ak slučajno ovo čita)Izvorno postao fly_nan
Za vanjski svijet: nalaze se nerdovi sa pepeljarama, vode se rasprave dal je bolji Kirk ili Picard, pokazuju se diplome sa natjecanja u šahu!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nekoga privlače perverzije i morbidnostiIzvorno postao V3rt!g(o)
ići će on samnom.. hehehe... pa će me "paziti"Izvorno postao whiteboy
![]()
Što ima perverznije od nerda koji si je popio sok od brusnice, pa je malo pijan, a ostala ekipa ga zeza da ne zna broj [pi] dalje od 10-te decimale!?Izvorno postao fly_nan
![]()
Poznavajuć "ljude" koji dolaze, bolje neka se ON paziIzvorno postao fly_nan
![]()
![]()
![]()
trebam li se bojati?!? znači li to da će netko nasrnuti na njega, i probati ga nemoralno iskoristiti?!?Izvorno postao BlueDevil
ili nešto treće?
![]()
![]()
to pitanje je apstraktne prirode![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne znam šta je tu "nemoralno"? To su najobičnije svakodnevne stvari apsolutno s ove strane zakonaIzvorno postao fly_nan
![]()
LOL![]()
Ja sam nažalost i ovaj i sljedeći vikend zauzet...druge obaveze, ali some other time perhaps. Po mogućnosti negdje u sredini tjedna
I ne vidim razlog zašto se ne bi organizirali za vrijeme predavanja...jest da mi je tad "radno" vrijeme od 8-20, ali nema to previše veze
Daj šuti čovječe...ne moraš im sve u detalje govoritIzvorno postao whiteboy
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bogati, treba okupit opet tu ekipu. Ja sam definitivno za, slijedeća subota zvuči skroz dobro. A sad tko može, može; nikad se neće moći svi okupiti. No budući da je zasad dosta ljudi zainteresirano neka to bude fiksni dogovor, a još ćemo izmisliti neko mjesto (ona pivnica na borongaju je bila ok, a i ona na Ilici).Izvorno postao whiteboy
I nemoj me uvlačiti u vaše papučarske vodeja sam se odavno izuo
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
I? Oce bit sta u subotu il ne?
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Da, fakt oće bit šta od toga?? Gdje, kako, kada?
To više kako neki izlazak ili duža kava do nekih jutarnjih sati?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja nemrem doci..idem u bec s drustvom![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ich zaštitarim naraedna dva vikenda..
ali smijete se i bez mene naći![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:19
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
heheheh,a zakj se onda raz. s nama?![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:18
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Ma mi nismo nepoznati. Ja sam BlueDevil, on je smogovac, tu negdje je i Chellex. I Whiteboya znaš. Navodno je i neki forumaš pod imenom "Gog" nekad jahao ovim krajevima (zapadno od Pecosa), ali to su odsad nedokazane legende...
Uostalom, reci mami da ideš k doktoru: ne lažeš, a mama će te pustit. Doktor će te doma odvest (da se obistini sve što si mami rekla - k doktoru) i to ti je to.
Bookmarks