Al zato nojevi trčkaraju po centru grada![]()
Ma ne budi lud, žablji baci pred jesen su ti smrznuti uvozni![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Al zato nojevi trčkaraju po centru grada![]()
Bom Chicka WahWah
Pa ne baš po centru grada, šta ti je. Pa jel znaš kako prođe noj kad ga neko preplaši dok stoji na betonu?! SPLAT!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Dečki, dosta OFFtopičarenja...
vratimo se na temu...
organizacija, kakva god da je bila, pa moram priznat i malo traljava je, ali se uvijek nešto dogovori... pa makar spontano...![]()
Valjda će idući put biti bolja...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ićo, nemoj ti sad nas...baš smo se ufurali u gastro spike, a i sam vidiš da se čelavi ja kužimo u te stvari![]()
Bom Chicka WahWah
haha ti bi se trebao baviti turizmom ili bit neki vodietlj, organizator necega...Izvorno postao Ico86
tajnica
volis organiziranost
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
BHAHAHAH!Izvorno postao malena01
![]()
![]()
istina, ico je uvijek prvi da se naljuti na oftopičarenje, neorganiziranost i slično...
![]()
Ljudi, zanima me jel netko gledao u kinu "Silent Hill" i jel bi ga netko htio ići gledati? Tražim neku žrtvu koja bi to išla gledati, al sve žive je frka...ima koji dobrovoljac za večeras? Mogu rezervirati karte![]()
Bom Chicka WahWah
gledo, kakva frka????....pa nije to horor....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Igrao sam igru Silent Hill i znam da je fakat morbidna, a i čuo sam za ovaj film da nije za ljude slabih živaca, da ima odvratnih scena...ali pošto sam pogledao sve žive horore, šteta bi bilo da i ovo ne pogledam, samo ne znam s kim...
Bom Chicka WahWah
napravi peticiju: cure koje su igrale silent hill.....ili: curu za grljenje uz scene pyramid head-a![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Još uvijek primam ponude, ko hoće ić gledat taj film jer me fakat zanima...
Bom Chicka WahWah
pa da te osramotim u kinu kad pocnem vristat i trcat prema izlazu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ak su mi već ljudi mogli skakat po krilu, raditi scene s vrištanjem i slično da bi najradije propao u zemlju, budem se i na to naviknuo![]()
Bom Chicka WahWah
vrlo rado,ali horore ne gledamprevise me strah za to
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa čuvat će te phyto....
koliko hrabrih dobrovoljaca!![]()
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ja obozavam horore...![]()
![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:09
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Hehe, ja volim horore, al ne mogu![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ja bi išao, ali sam straight![]()
(malo politički nekorektnog humora, fali toga u zadnje vrijeme ovdje)
mene ni jedan horor dosad nije priplašio ni jedan niti kad sam sam egzorcista i krug 1 gleda sam oko 00.00
Išao sam gledati film s frendom i frendicom i baš je OK, onak za ubiti večer...al je veći gušt kad film gleda neka cura i onda kad dođe neku "buuuuu" scena, odmah ti se uvali u krilo![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
da, i onda ti sjebe hlaće sa sokom, pa malo koljenom u glavu.....Izvorno postao PhytoSculpt
e da, evo, sad se sjetio...
ak netko hoće u subotu 30.09., Boogaloo, u 21:00 koncert "Pozdrav Azri", ja sam tamo, poslije toga turneja Petica-Sidro, pa ak je netko za, nek se javi.
Zadnji uredio zerobravo : 25-09-2006 u 21:27
pa mislim stavrno Zero... Zar bi tako postpio sa frendicom koji sa tobom pristane ić gledat hororac u kino?Izvorno postao zerobravo
Ja bi postupio drugačije...
![]()
Nego, oće biti možda kakava kava forumaša ili nešto prije no što počne fax i svi se razbježe po predavanjima?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bez paranoja......Izvorno postao Ico86
nisam nasilan
![]()
Bookmarks