...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Eto lijepo se dogovorili, no nazalost necu moci doc, moram poslovno popodne van Zagreba, svima zelim dobru zabavu!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eto, beetleman je trebao doć po mene, pošto on ne dolazi, nema ni mene, jbga, dok dođem do maximira s faksa, bit će 11, a tad je već sve gotovo...
daj ti ne trabunjaj...
ako ti ne dođeš, kome će se BD "upucavati" ?![]()
Daj ti lijepo kad ti završi fax dođi do Heizelove (križanje heinzelove i vukovarske) ili trmavajsku stanicu poslije, pa netko dođe po tebe tamo... (to sam ti i prije predložio, a znaš da meni nije problem doć [sve za dobro društvo] ) a do heinzelove imaš 7-10 minuta voženje tramvajem...
u, fino, ja dolazim oko 19, ti , brljo se sad javio da dolazi oko 19.. ima nas nadobudnih![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam gotov sa faksom u 18:00 i tad krećemIco, ako si kod faksa u to doba, možeš me pokupit...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
OK...budem sačekao. Svratim do šiptara pa uzmem ćevape u somunu dok budem ček'o. Hehe![]()
Kakva najbolja mjesta? Zar ima mjestaaa u Kinder Maxi klubu?![]()
ništa... imam broj od LaLune, Turbo-mace i Wild-boya...
tako da, društvo, vidimo se oko 19h (možda i minutu ranije) negdje kod Maksija...![]()
Evo i ja sam u 7 tamo... Jel hoce netko da donesem Asus EEE?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jbg ljudi, prevagnula je fešta f kleti pri frendu, tak da nem mogel dojti ovaj put![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Lajv report: luna je na cetvrtom pivu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks