ako smijem citirati potpis Druga: "družili se i širili drugarstvo"... družili se, pričali, neki pili i tako... ja osono neke sam danas vidio prvi put, a neke drugi put...Izvorno postao mobman
i kaj ste radili na sastanku? vi koji ste se našli se poznate od prije ili?
ako smijem citirati potpis Druga: "družili se i širili drugarstvo"... družili se, pričali, neki pili i tako... ja osono neke sam danas vidio prvi put, a neke drugi put...Izvorno postao mobman
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
smogi štreba...![]()
a znam picek
ja one koje sam upoznala sam ih prvi put vidjela i svi su simpaticni![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Malo se ponavljam, ali ništa novo za mene: nema lošeg sastanka forumaša(iskustvo)
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ma i ti si nama simpa...to smo vidjeli i po ćelavcu pošto mu je ispadao stalno upaljačIzvorno postao mala
![]()
Ma kak ne kužiš... to sam ga ja bacao da bi se ona sagnulaIzvorno postao observer
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
jebeno dobar zaključakIzvorno postao observer
![]()
Eh...to sve onda objašnjava![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ah čuj, sad ti se kasno opravdavati...vidjeli smo mi di ti bacaš pogled...bacio sam ga i ja...i još ga nisam našaoIzvorno postao Ch3lawy
![]()
LOL...nije tvoj tip?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
hm neka nova ljubav se radaIzvorno postao mala
?
miting veceras na vrbanima (tamo sam pa da ne zaj... opet)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mislim da ću to lagano pass away...neda mi se opet vozikat po cijelom gradu...
![]()
![]()
![]()
možda neki drugi dan, poslije subote...
A gdje na Vrbanima? Kad, u koliko sati? I tko sve?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja ne, eventualno ću pol sata doć popit jen gembač![]()
Pa to bi i ja. Pol sata - sat, ne moramo all-nightera otegnut, ko kad smo onomad sjeli u 5 popodne naći neku lijepu riječ za WBa, pa smo drugi dan u 12 popodne otišli pokunjeni zbog neuspjeha... Jok, gem-dva, malo brbljanja, i fajrunt.
Al i dalje ne znam gdje & kad?
Ja bi isto čak došao...
Bom Chicka WahWah
ja sam doma u 8 i kad vidim jeste se kaj dogovorili se cujemo tj vidimo! ja sam se za navecer dogovorila sa frendicom tam negdje oko regate pa nece bit bed ako dodemo nas dve? no jos se cujemo
Kakve regate, to je birtz neki ili? Ja znam na Vrbiku one birtijušture oko Zagorca, i onog Krešimira tam, i one kod faksa (vis-a-vis).
Što više to boljeIzvorno postao malena01
![]()
Bom Chicka WahWah
regata, vrbani ne vrbik
tam di je prije bilo okretiste 5 i 17!
dogovorite se nekaj pa bumo vidli kaj bu od toga
Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
i ja bi možda dozujo, onako slučajno, na sok od jabuke...![]()
ja znam jedino di je onaj neki dućan na Vrbanima, al bi okretište tramvaja mogo valjda nać...
@malena: pa daj ti neki prijedlog, kad, pošto si predložila... al ne prekasno...
![]()
A to pak ne znam gdje je. To tam kod one "lijepe" crkve?
No, ako ispadne neki deal morat će mi netko objasnit gdje to dođe....
ja vam ljudi moji idem oko 2 na snimanje, jos se moram cut s frendicom i danas ne zelim biti zacetnik ideje nego sve prepustam vama u ruke![]()
kod one svjetlece kaj mjenja boje?Izvorno postao BlueDevil
ne ,stanicu iza![]()
Bookmarks