taj maxi ti je bas kod stadiona na Maksimiru, tamo di je plac na borongaju i ono veliko parkiraliste, znaci bas izmedju parkiralista i stadiona. tramvaji koji voze tocno do okretista Borongaj su 17, 9 i 1. busevi su 269 borongaj - sesv. kraljevec, i 231 borongaj - novi retkovec. parking je ogroman, lokacija je savim pristupacna.
kod kennedijevog, ona ulica (ne znam kak se tocno zove) koja spaja s maksimirskom, tam ima hrpa buseva isto (proucite si na zetovoj stranici).
Zadnji uredio La_LuNa : 25-01-2008 u 21:22
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Stavit ćemo, Mjesečnica (), stavit ćemo... Polako... Danas još da vidimo ako leti neka ideja, pa ćemo stavit
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A Jankomir je "malo dalje" za drugeZato se moramo dogovoriti. Uglavnom, priznajem demokraciju dok god se slaže s mojim mišljenjem, a u suprotnom slučaju uvodi se totalitarizam
![]()
Što se mene tiče, i AntoniJo je OK
I da, Luna je glavni inicijator ovog okupljanja grla, tako da njen glas vrijedi barem kao 10 drugih (naravno, ako njen glas i meni odgovara, inače ništa)
1.2.2008. 19:30. Lampaši ili Ludnica
EDIT:
@T-Maca:zar ti želiš reći da ja nemam život?
Wild,obrati se na PM![]()
Da li se primaju i stariji od 30 ?![]()
![]()
p.s. moram povesti zenu i klince naravno![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
naravno Kokibj, nisu godine bitne. ima i starijih od tebe.
al, odmah da se razumijemo, ak sam teta u vrticu, to ne znaci da bum ti cuvala kikace!!jos manje da budem u stanju cuvati ikoga, pa ni sebe
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, ova naša teta iz vrtića je zapravo p0rn0-glumica, a teta iz vrtića joj je samo najdraža uloga. Tak da ti je bolje da ženu & klince ostaviš doma. Ili u gepeku
Osim toga, 32 nisu neke godine -tek si krenuo ulazit u najbolje godine, strpi se..
ja sam sad isprobao, kao mod ne mogu dodat anketu na nečiju otvorenu temu kad uređujem, na vlastitu mogu, jbga.
evo slika
za detaljnije![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja sam definitivno za Maxi Pub, to mi je pred nosom![]()
Bom Chicka WahWah
Da se nadodam, naša Luna ima pravo. Potpuno. Svejedno je gdje, klopa može il ne mora. Evo sad mi pade na pamet da uvijek možemo u neko doba skoknut do Srbina na Maksimirske ravnice, to je blizu Maxija (ak tam završimo) a klopa je pre-je-be-na. Potrpamo se u aute i za 5 minuta (doslovno) smo tamo.
Glede ankete, dodat ću je ja, nije bed, samo dajte mi (Luna & Zero) na PM pošaljite koje opcije da stavim - al da ne bude 500 komada, nego recimo 3.
znači biti će veselo . . .![]()
![]()
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Hm... kako se uzme...
Evo popis svih koji bi trebali doć
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
11. beetleman (ukoliko mi obaveze dopuste
12. malena - ako budem u Zg dolazim ovaj x ziher
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
14. gog (je položio 2 ispita skupa sa zerom i ide lokat)
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
19. ravilov (80%, sorry zero...)
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
(to, neke članove sam upoznao, pa sam upisao svoje komentare. tek toliko da vidite da neće biti zahebancije)
ovi napisani komentari odgovaraju 0,1% istini
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks