Dok se ja ne pojavim, naravno...Izvorno postao gog
![]()
Whiteboy je kraljica noći pa zatoIzvorno postao Ico86
![]()
Dok se ja ne pojavim, naravno...Izvorno postao gog
![]()
Bolje kraljica nego prijateljica!Izvorno postao gog
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe.. kao da će se to ikada dogoditiIzvorno postao frish-KI
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Tada kad se i ti pojaviš!Izvorno postao fly_nan
Da ublažavamo štetu jedno drugome...
hehe.. dakle 0 bodovaIzvorno postao frish-KI
![]()
Ah... Sada mi je jasnije...Izvorno postao gog
Hvala na objašnjenju Gog...
Ajd dobro... ond ću na idući miting nosit lampu, da vas bolje vidim...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sad ti sputavaš friškog.Izvorno postao fly_nan
A zakaj se ti nebi pojavila? Sram te, bojiš se, nešto treće... ?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
Frka ju škandala...![]()
ja poznajem friškog. niš ga ja ne sputavamIzvorno postao whiteboy
nešto treće
da nebi bilo "situacija"Izvorno postao frish-KI
![]()
Kakvih 'situacija'? Sad samo neke tu interne fore isfuravate, a u stvari su razlozi daleko providniji, zar ne?
Ajd baš reci zakaj ne bi došla? Pa ne smrdimo!
a sjaaami seIzvorno postao whiteboy
evo, ja ugovorio kafu u 8 vjutro s lili, i uspio sam se zbuditi u 13:00
sry lili, al ni topovi me nebi digli u 6 vjutro![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
Misliš kompleksi?Ma nije valjda...
svi ste vi meni jako simpatični, daleko od toga da niste... i sigurno ste ultrauber zabavni... ali aj hev no tajmIzvorno postao whiteboy
![]()
aj du not beleive in that crapIzvorno postao fly_nan
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
za sat dva, nebu svijet propal
tih sat dva uzmes kao pauzu od ucenja![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ju beter bilivIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Vi ste svi simpatični,upoznajte se već jednom!![]()
u pauzama ipak radije radim nekaj drugo s nekim drugimIzvorno postao mala
![]()
ak ona neće,nema tog Boga koji će ju nagovoriti,sam ti uživaj nan i štrebaj![]()
Gle ne govori nitko da moraš doć na ove polu-sastanke (kad mene nemaIzvorno postao fly_nan
), nego kad prođu rokovi, kad će biti više vremena, ziher buš našla sat vremena za forumaše. Ak niš, tih sat vremena nađi tak da si manje tu s nama u virtualnom obliku.
kad prođu rokovi... ic a dilIzvorno postao whiteboy
daj onda nek i smogy dođe da ga zbarim i bok da to riješimo
![]()
![]()
Ima, fly vremena, ima, ima! Evo, sutra se vidimo u Zagabriji i hitamo za Samobor...
Ups! Jesam li smio ovo napisati?![]()
pa onda OČITO NEMAMO vremena ako hitro hitamo u samoborIzvorno postao frish-KI
nemoj potpirivati fajer
![]()
Ja mozda jednom i dojdem, na neko veche okupljanje, al onda mozda zazalite ke sam doshelsve vam popijem pojedem i ondak me vidite u ultra brutalnom izdanju
mozda cak i zaradim ban!
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks