ha ..pihh meni svejedno![]()
ha ..pihh meni svejedno![]()
Tak je...evo već troje.
@lili: Ako ti je svejedno, onda raščisti sve obveze za utorak navečer, ako nije problem![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
swamo da se skupi vise ljudi
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja bi mogo, al naknap, jel bi moglo neko veće mjesto da mogu dojurit autom, npr. pivnica![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
gdje se uopće mislite okupit
|\/|0T0r0La
Utorak kao danas ili utorak kao za tjedan dana?
A onda očito neki sljedeći dan. Heh, obveze...
...ignore this post...![]()
Zadnji uredio Chellex : 19-09-2007 u 06:35
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ne, naprotiv! Chellex se razletio, potrebno ga je ponovno skupiti na hrpu. A koji thread bolji od "okupljanje forumaša" za to...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma to je kad krmeljav idem na forum
pardoniram![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Tko zna sta je pojeo te noci![]()
Evo pošto nitko nije lupio nikakav točan datum za skup...
Može li ovako:
Subota 24.03. u 20:00h ''Macao'' na Jarunu
eto prijedlog...pa tko može neka se izjasni da ne bi bilo džabe ste došli
Ja sumnjam da ću moć... možda kasnije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo, kako naslov veli, našli bi se te uz pivu/vino/konjak/votku/______/_____ (dopuni praznine) raspravili o nekim tekućim problemima unutar ali i izvan države, s posebnim osvrtom na stanje stvari na forumu.
Sastanak bi kao takav bio u Zagrebu kao takvom na nekom mjestu (kao takvom) koje ćemo dogovoriti (kao takvi) u neko dogledno vrijeme (kao takvo) - uglavnom postavili smo listu zahtjeva (kao takvih) koje mjesto (kao takvo) mora ispuniti. A ti su, redom (kao takvi):
- krov nad glavom
- grijanje
- WC
- piva
- Weissbier
- vino
- razni ini alkohol (kao takav)
- muzika
Ukratko (kao takvo), dakle, našli bi se u petak, 1. 2. 2008. oko 19:30h u Maxi Pubu, sjeli, popili (eventualno i pojeli) nešto, itd.
Tko dolazi nek' kopira listu i doda svoje ime (ustaljena procedura kao takva).
Kako doći do Maxi Puba?
Vozite se autom, tramvajem, busom, jedrilicom ili dječjim kolicima (sa 3 kotača) od centra prema Maksimiru (to je ono gdje je park & stadion, ako ne znate pitajte, svih 100.000 Zagrepčana i 900.000 dotepenaca znaju). Siđete s prevoznog sredstva (ukoliko je javno, tipa ZET) kod gorenavedenog stadiona. Orijenitrate se ovako: stadion je južno (od ceste kojoim vozi tramvaj), park je sjeverno, ergo zapad je prema centru a istok ona četvrta strana. E, tamo treba krenut, dakle prema istoku: obići stadion i na njegovoj istočnoj strani nalazi se Maxi Pub.
Zadnji uredio BlueDevil : 30-01-2008 u 12:54
1. BlueDevil
1. BlueDevil
2. La_Luna
Zadnji uredio xlr : 24-01-2008 u 02:12
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako bi dosla ekipa s (naj)prvog organiziranog sastanka de sam bio, dosao bih i ja![]()
Hebemu Plavi...
kud baš 1.2... šta nisi stavio 1.3.
imam ispite, ali treba vidjet kako će ić učenje...
ali, znaš da sam zainteresiran, ako ništa doć na jednu Coca-Colui malo se nasmijati...
pa kao takav recimo da nastavljam listu...
4. Ico
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit!
Samo jedan mali off (XLR nemoj se ljutit, al da ne spama u chataonici...):
pošto smo ljudi (kao takvi) i trebali bi ić na "cugu" (kao takvu), da li postoji mogućnost da to okupljanje ne bude u 20h, nego recimo oko 19:30h?
jer taj dan još imam fax, a vjerojatno pišem i kolokvij, pa će mi trebat odma poslije i nešto za popiti...
Evo popis koji ide dalj, pa se upišite...
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
EDIT by BLUEDEVIL:
Naravno da može, care, naravno da može. Bar to nije greda. Evo mijenjam gore odmah, čim prije tim bolje![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
5. Rospaya
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
5. Rospaya
6. Balkanac
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca(i ja ću probably na jednog Tomislava, jer moram učit)
Bookmarks