U 9 je dogovor na trgu, pa doleti! Imam i ja dogovor u 10:45, ali sat i pol-dva da popijemo cugu, zezancija i to nebu nikom škodilo![]()
a di bi bio point okupljanja??
mislim di točno na trgu?
Možda, ako nekako uzmognem uzeti auto (čitaj natankati ga), dozujim... Bar da upoznam forumaše... Al neznam kolko bi dugo mogo ostat, pošto imam neki drugi "sastanak", pa bi trebo dosta rano krenuti (oko 10 i 20)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U 9 je dogovor na trgu, pa doleti! Imam i ja dogovor u 10:45, ali sat i pol-dva da popijemo cugu, zezancija i to nebu nikom škodilo![]()
Bom Chicka WahWah
Ma imaš pravo... Malo zezancije nikad neškodi...Pogotovo ako budu svi raspoloženi ko danas kad smo igrali karike...
![]()
![]()
još ću nešto probat skemijat da doletim... Još javim ubrzo...
a hebemu sunce ,meni sad phyto reko...ak se skrumpam dođem.....![]()
imam ti ja tuđmanov avio, ionak si blicu onog aerodroma di sve nekud leti.....Izvorno postao Ico86
ajde i ti navrati, nemoj ----- [ostrugati ovdje]Izvorno postao smogovac
Da... ta ti je dobra...Izvorno postao zerobravo
Afrmativ... Dolazim... Samo bilo bi dobro kad bi mi netko posalo svoj broj na PM, da se ne zgubim...![]()
da, teško je danas nać taj sat na jelačiću, svaki dan ga sele nekud u [ostrugati ovdje]Izvorno postao Ico86
A da... Ful ga je teško nać... Nije teško nać sat, već treba nać vas forumaše, kad vas nikad vidio uživo nisam... PS: kakva ti je ovo fora sa struganjem?Izvorno postao zerobravo
Tam pishe ono kaj se nebi smjelo pisat, tipa u pm, jeb... kur.. pic.. itdIzvorno postao Ico86
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
čelavi nije čelav ustvari, mala ima upadljivo poprsje, ja nemam jedno oko i obe noge, a za psiha ni ja ne znam....Izvorno postao Ico86
mislim da neće bit problem
ovo sa struganjem..... da, smrt ti je sve rekao.imam 99.8 % warn-a pa se više ne smijem [znaš već šta]
dolazi i observer...... samo da potvrdim![]()
ja dolazim i vidimo se u 9mozda budem malo kasnla
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e nećemo tako... zima je i hladno vani, ja čekam 2-3 min, ako nema nikog, odoh prvim letom.... tak da se odma dogovorimo.Izvorno postao mala
pa no 2-3minopce nije zima
ko na kraju sve dolazi, ti,phyto,chelavi,observer...?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zasad smo ziher mala, zero, chelavi, ico i ja
Bom Chicka WahWah
Ok, ok... Ako stvarno izgedaš tako, onda ću te brzo prepoznat...Izvorno postao zerobravo
(NHF)
i observer...skupilo ih se u zadnji cas...jedan potegne sve![]()
pa da....Izvorno postao Ico86
![]()
nemojte se uplašit
sigurni su: psiho, mala, čelavi, ićo, observer
nesigurni: smogovac i ja
EDIT: daj nek neko javi gog-u, wb sumnjam, uči.... a nema nikog na IM.
I jeste se našli na kraju? Sori kaj nisam mogo doć![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
drugi put ostajes sam u bircu cijelo vrijeme,slican sistem kao i za one sta kasne![]()
di ste bili, ja bas bio u gradu u medi u tkalci i reko mozda vas sretnem, posto je medo prikladno mjesto za takva okupljanja...samo bi chelavog prepoznao naravno![]()
da fakat di ste bili? a ti celavi se potpisi inace u smsbtw postoji slika da te ja vidim da te i ja znam prepoznat ak te vidim u gradu ?
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Njegova slika je strogo čuvana tajna! Oni koji su je vidjeli, umrli su u najstrašnijim mukama na nerazjašnjen način, u roku od tjedan dana od kad su je vidjeli!Izvorno postao malena01
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i jel bilo kaj sastanku?...da napomenem da me drugs & rock'n'roll ne zanimaju
...priznaj mala da je naš čeleks muškarac sa srcem lava, tijelom tvrdoče dijamanta, osmjehom novorođenčeta, intelektom delfina, humorom Benny Hilla, razumom indijanskog poglavice, ljepotom Adonisa i šarmom tome........
Bookmarks