istina,al ja ko da neznam drzat kisobran,uvijek pokisnemal izgleda da nista od toga opet
![]()
Ja sam isto za, pa makar i kiša malo padala (zato su ljudi izumili kišobran)...![]()
Bom Chicka WahWah
istina,al ja ko da neznam drzat kisobran,uvijek pokisnemal izgleda da nista od toga opet
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ajde ljudi, kaj ste svi tak asocijalni![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
ak se skupi barem jos 3-4 covjeka,idem....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa to i ja velim...čak se i dan proljepšao![]()
Bom Chicka WahWah
da...a kad nitko nece..jbg...ti,ja,zero...dalje.....???mislim da bi i ch3lawy....
Nije se ni zero javio, jedino ak se ti nisi privatno čula s njim...
Bom Chicka WahWah
reko zero da bi....cula sam se prek icq s njimal brijem da opet nis od toga...grrrr
![]()
![]()
BIla si u pravuIzvorno postao mala
Zovi zera ima da se pojavi!!! Samo mu reci da ja idem... ili bolje, nemoj mu reć![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
zasto u perfektu?? BILA SI U PRAVU...sad vise neces...?![]()
sad nas je 4,lol ja jedina cura,sad malo cura treba![]()
ak ti ideš, ja dolazim na koljenima ako treba(wb mi jučer polomio obadve nogeIzvorno postao Ch3lawy
)
![]()
ajd onda danas,ha?
moze??![]()
Mala: bila si u pravu kad si napisala da ću ićgademit zato sam qotao ovo di pišeš da ću ić
Zero: na koljenima je upravo tamo gdje te želim![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
jes to neke wb-ovske fore?Izvorno postao Ch3lawy
pa nisam ti ja on da se iživljavaš
di? kad? kak? ko sve?
a nemoj ga na koljena...bolit ce ga to..stavi mu bar jastucice dole
kaj onda danas?![]()
Ajmo krenut od mjesta: Trg - najjednostavnije.
Vrijeme: licitacija počinje od 9![]()
Ja bi da i ostane u 9, jer u 10:45 imam već drugi dogovor...ali u 9 na trgu sam za, može čak i ranije (a i ne mora)...
Bom Chicka WahWah
kod sata? 9?
ja drugi dogovor imam u 12-pol 1 jos nije odluceno tak da mi ovo odgovara![]()
Ja sam za (bilo bi okej da jesam budući da sam ja predložio), a da vidimo kaj veli bravo...
Oke, u 9 kod sata! Znači, to je ziher za večeras?
Bom Chicka WahWah
aj brze izmjene mobitela na pm da se možemo nazvat
Izvorno postao PhytoSculpt
ja 100% ,jos cete mi se smijat kak bum se obukla
ko treba br na pm
Ja isto 100% dolazim...ajd da se bar nekome da ić u grad...:bunny:
Bom Chicka WahWah
da, evo potvrda, vjerojatno dolazim, razlog da ne jedino viša sila
@PhytoSculpt - vidjeh PM, umemorirao![]()
Primljeno, vidimo se!
Ako imaš još koji dobrovoljac za meeting, nek se javi![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks