i kak je bilo? niš ne komentirate...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i kak je bilo? niš ne komentirate...
A ko ti kriv kaj nisi došo...
A kak bi bilo?
Svaka čast Vertigu, skidam kapu čovjeku, došao je iz Marije Bistrice na sastanak (autom) i nije se libio popit s nama! Car!Samo se nadam da je dobro do doma stigo, niš se ne javlja...
Eto, a nekima je bilo predaleko iz Zagreba doć na sastanak...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A ******, pa bili smo tamo... jedino kaj je trebalo neko vrijeme dok se skupimo, oko 9 smo svi bili na hrpi. Šteta, drugi put se na PM javi da razmjenimo brojeve, pa nas nebuš fulao...Izvorno postao ttperic
živ sam, lol
okubljanje je bilo ok, vino je teklo, kreveljili smo se, bili kod wb-a doma... ugl komedije.
Zadnji uredio whiteboy : 14-08-2006 u 01:42
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Heh...ja mislio da zakasnio...došao u pol 9...vidio neke male grupice ljudi i ništa. Drugi put. Bar mi nije večer propala jer sam imao rezervni plan![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ima li slika s tog okupljanja ili ste svi bili do daske, pa nije imao tko slikati?
Djevojka!? Prije bi rekao žena, kad ga je zatekla in flagrantiIzvorno postao whiteboy
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
molim !?!?! organizirali ste sasatnak dok sam bio u novalji???![]()
evo viš..to su ti forumaši tvoji![]()
Izvorno postao tomo
Ti se nemaš kaj javljati![]()
ma buraz budemo se samo ja i ti našli fučkaš ove balavceIzvorno postao tomo
![]()
Da da, ak dodes kod njega...Izvorno postao damgol
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
idemo ti i ja do Tome ondakIzvorno postao damgol
dobar grah daleko se čuje
eto i ja se vratio sa godišnjeg, žao mi je ta nisam mogao doći, ali nadam se da ćete uskoro ponoviti okupljanje.
![]()
ma čitaš mi misliIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
dobro i kad je sljedeci miting? skupila ja hrabrosti pa bi dosla![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
i da jel bi mogao netko u ovu subotu,ja se dogovorila vec sa zerom pa ak oce jos netko nam se prikljucit nek rece![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Došao bih ja...ali imam ispit u pon.Izvorno postao mala
Šteta...
LOOOOL strgat ću se!!Izvorno postao mala
![]()
Kak si ga sad zayebala, nit ne znaš!
Vidi ti njega, cara, kako on tu špreha na forumu! Fino i potiho! Evo i slike od malene je počeo stavljati, pristupio joj sam od sebe ponudit pomoć u tome...
LOL Samo tako majstore!
P.S. @mala: e da, mislim da ne bi bilo u redu da vam se pridružimo...Viš da nam je i sam to htio prešutit.
ma jok,da sam htjela da bdemo sami onda nebi nis ni govorila...nega kad se vec s njim idem nac onda da i jos nekoga upoznam,onda wb...odgovor jeee........?![]()
LOOOOL e ovo je već stvarno lom!Izvorno postao mala
![]()
Sorry hani, morala buš se malo strpiti da mene vidiš, drugi put... yebiga, štreba se za državni ispit, tak da od mene niš do kraja 9. mjeseca.Izvorno postao mala
Izvorno postao whiteboy
zašt me zajebala?
jesma ti rekao da se primiš knjigeIzvorno postao whiteboy
ja pomažem svima u nevolji
a ma di bi ti? e ne možeIzvorno postao whiteboy
EDIT: treba upoznat što više ljudi, a ne opet tvoje sexualne maštarije![]()
Izvorno postao whiteboy
a jbg onda...ak oce netko nek javi do subotebilo bi mi drago da jos nekoga upoznam
![]()
koje subote, ko se nalazi?![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks