Poslao: bigboss
mislim da po tvom sx1, jer coma se pali jedino na siemense![]()
sam nek se on nada.......
po mojem sx-u sam ja prčkam a ajde i andrea može![]()
Poslao: bigboss
mislim da po tvom sx1, jer coma se pali jedino na siemense![]()
whiteboy
gog
tomo
kakav nered
chelavi
+ damgol
...samo ste vas šestorica bili...toliko ljudi iz Zgb,a tako vas se malo skupilo...al bar ste se dobro proveli...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
valjda ćemo se drugi put okupiti u većem broju...
svako ko se jednom nadje sa njima propada i postaje kronikus! cuo sam ja jos zanimljivih stvari koje su se dogadjale jucer....bilo vam je u najmanju ruku sve puno adrenalina
a oni koji nisu bili nek im bude žao....
zato drugi put nek obavezno dođu(andrea![]()
)
![]()
trebali su te jucer obavjestiti da ja soram ljude bez pardona, tako da...Poslao: damgol
p.s. jel wb opet zvao andreu?
frende takve poput tebe jedem za doručak![]()
inače čuo sam svašta o tebi zato zipa![]()
znanje je moć![]()
a ****** poznat sam. bilo bi zanimljivo da sam doso od negdje izvana, solidno natocen i onda kada nered pocne zvat pive tu trava ne raste. bio bi ko wb. nego di nam je celavi? se trijezni?![]()
ma daj gog pa nismo mi hi-men![]()
ne, ja sam himen, a vi ste gospodari svemira![]()
ma vidi ti njega po ovoj umisljenosti me podjećaš na nekoga.
morat ćemo organizirat izbore jer vidim ti si se već okrunio![]()
ak pobjediš još ti samo moramo naći kraljicu,a znam idealnu kandidatkinju![]()
a kaj mislis?Poslao: gog
na koga misliš hrvoje?
niš ja ne mislim, kaj ti je teško sada reći ili?
@damgol, ja već imam svoju kraljicu![]()
ja nisam, al mislim da je tomo i da je bila neš bezobrazna, da mu je poklopila, ali nisam siguran, ne sjećam se baš...Poslao: coma_zgb
p.s. jel wb opet zvao andreu?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy ma znam za to mislio sam na "forumsku kraljicu"![]()
kaj ja, misliš gog? Ja samo comi odgovaram, a za 'kraljicu' znam...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da mislim gog![]()
a tko nezna za kraljicu![]()
...popalite mi telefon i onda zivkate okolo im šaljete SMS, a ja nek se ispričavam ljudima drugi dan.....e nemože više, drugi put dolazim bez mobitela...Poslao: whiteboy
ja nisam, al mislim da je tomo i da je bila neš bezobrazna, da mu je poklopila, ali nisam siguran, ne sjećam se baš...![]()
![]()
i bez auta..![]()
pusti, dovoljno je mozak ponijeti![]()
...pa koliko čitam ni to nije obavezno...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
bok dečki! nije zvao on, napisao je poruku, i ja sam mu lijepo napisala: uživajte dečki, svima pusa od mene! wb šta je tu bezobrazno?Poslao: coma_zgb
jel wb opet zvao andreu?
dragi moji onda me netko zvao sa nekog 091, ja nisam čula mob jer teško je kad si na narodnoj ...hehe, uglavnom javila se moja sekretarica s mojim glasom, pa kaj ste bili tako pijani da niste skužili pa ste mislili da sam poklopila? to nebi nikad napravila.
imala sam poruku na sekretarici koja je glasila ovako:
mislim andrea stvarno si večeras trebala biti s nama a ne solo. bok.
neznam čiji je to glas, brijem od tome....nisam ziher...tko god da je suza mi je potekla niz lice....![]()
bez obzira na sve, meni je uvijek jako drago kad se vi meni javite.
pusa svima![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
..pa to nam bar nije teško nosi...haha..Poslao: gog
pusti, dovoljno je mozak ponijeti![]()
![]()
heh![]()
Bookmarks