Ma bez brige, nije problem u tebi, if u know what i mean...Izvorno postao erika
Mi muški smo vrlo povodljiva bića (bićenca).
Nego u šta ćeš se ti zamaskirati?![]()
Ma bez brige, nije problem u tebi, if u know what i mean...Izvorno postao erika
Mi muški smo vrlo povodljiva bića (bićenca).
Nego u šta ćeš se ti zamaskirati?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hiihiih opet sam uspjelaIzvorno postao whiteboy
)))
a sta da radim,krenete sa simultanim napadim,ja jednostavno otjeram vodu na svoj mlin))
if u know what i mean...
ja cu se zamaskirat u sobaricu,francusku sobaricu))
..evo imam prijedlog Stanlio i Olio (ja sam Olio)ako Erika nema drugu ideju!(sa šeširima naravno)
![]()
Naravno da ne! Ne bih se nikada usudio!!!
![]()
Nego, i Lili će s nama na snimanje... Možda da dogovorite neki zajednički styling, znaš ono kad isto nosite: recimo, obje imate na sebi istu kopču za kosu. Samo.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
WB, može! Ja idem ko Rodney![]()
![]()
Erika se može u Jelenu maskirat. Ili u Illonu Staller![]()
Izvorno postao BlueDevil
ajd probaj ponovo...znam da mozes bolje))
LOL
Bit će dobro
A onda Gog može stavit prezervativ na glavu i bit .........
Genocid? Drkica? LOLIzvorno postao BlueDevil
E al stvarno, ajmo napravit tak nekaj! Mislim na maškare!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...a Eri se može maskirat u Afroditu: samo se pojavi s osmjehom :ubac: :uvalj: :nabac: :zbar:
Izvorno postao BlueDevil
e ovo se zove podjeb tjedna)))
![]()
Dobra WB, stvarno dobra! Trebalo bi u maškare otići, svi skupa
Eri, ja to za ozbač.
[...............................
Zadnji uredio erika : 18-05-2006 u 10:09
BD znaš da sam ja za. Pa makar ti i ja sami ko usamljni osvetnici išli.
Ionako su sad posvuda maškara partiji, tak da možemo i u birtiju bez frke sjest. Samo da mi netko ne prolije pivu po plaštu! Ili odemo do samobora.
Ma može i kod mene.![]()
..ma da kad je bal nek je maskenbal!![]()
E stvarno bi trebali! Kad se vratiš sa K? Ili prije?
i tako...kolko god se ja trudila,uvijek za(s)vrse njih dvojica zajedno...i stash)
Erika ne trudiš se dovoljno! Možda kad bi se uživo potrudila...Izvorno postao erika
![]()
Pa maškare su sad.Izvorno postao BlueDevil
Što se mene tiče može i ovaj vikend. Ili radni dan, meni je svejedno.
A ako ćemo kad se vratim možemo običan sastanak ili neki tematski - recimo ja i moji frendovi (danas respektabilni doktori) smo jednom (prije x godina, još sam bio mlad i optimističan) imali theme party - disco 70's. Kak je to zgledalo može se vidjeti ovdje - http://web.vip.hr/brle44.vip/Forum/Disco70.jpg (ja sam ovaj s afričkom kapom i medvjeđom bundom)
Takve su zabave garantirano bolesno lude! (mislim lude su sve, ali ovo...)
Zadnji uredio whiteboy : 23-02-2006 u 16:56
Kako "štaš'"? Pa JOIN IN![]()
![]()
![]()
I kad je onda sastanak?
A evo, nismo se dogovorili još. Trebamo prijedlog-dva pa da odlučimo i onda da objavimo...
dobra vam je ideja treba je realizirati,pa posalite mi fotke da vidim kako je bilo.ja ni sam u stanje prisustvovati.
Get rich or die tryin.....
hmmm brijem da sam ovo napisao prije točno godinu dana:
bliži se uskrs...lol
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
bok društvo, evo da vas pozdravim
imam još sedam dana do poroda, tada mi je termin, iako izgleda da bu i kasnije
imam oooooooooooogroman trbuh, lakše mi se koturat nego hodat...
nadam se da ste dobro...
pusa...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
boli te đonson tebi se bar sad dižu u trajvanu.Izvorno postao andrea
E sad vidis kak je meni s trbuhom.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks