Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma ima on moju sliku u novčaniku. Koji je od mene maznuo...
A vi imate neki svoj forum...? pitam se o čemu je...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
ohoho, čekaj malo, za to se moraš obratiti nekome u papučama...Izvorno postao damgol
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma ima on moju sliku u novčaniku. Koji je od mene maznuo...
A vi imate neki svoj forum...? pitam se o čemu je...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pazi, ima tu i maloljetnika... Da ne bi bilo...Izvorno postao whiteboy
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
OK, kad je iduće okupljanje?
How about next week? Ajde, da se lijepo dogovorimo ko ljudi (a ne ko forumaši) pa recimo da idući tjedan popijemo nekaj. Malo, sitno, ne treba puno. Ne treba ni zaružit do 5 ujutro. Tek toliko...
...može.Da i to vidim!![]()
hmmmm...... šta je pjesnik htio reći? Da ja neću rundu platit? Ili nešto drugo? Ili treće čak?
...promisis,promisis...![]()
E ovo su već teške optužbe. Ako ne i najteže...
Evo, svima platim TopGun, tkogod dođe!!!
Vidim, propalo.... Sad se govorka(lo) o INFU, ali izgleda da će i to propast...
Evo ja sad idem. gog je tamo.
Ja idem sutra na INFO ali me više zanima InterLiber i Educa Plus nego sam info jer su mi za sada svi rekli da je razočaravajuče, osim naravno Mobil-ovog štanda![]()
Ja tek u subotu mogu doći na info,naravno doletjet ću i do Mobilovog štanda,možebit sretnem nekog forumaša.
A yeb... Radim popodne, nisam free do 22h. Shit!![]()
božić je pred vratima..........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Da mogli bi organizirat neko okupljanje.Izvorno postao Vuxs
![]()
Ja bih bio za. Samo me od srijede (14.12.) do nedjelje nema u ZG, ali ostale dane sam za.
Ja ću na tovaru dojahat![]()
...ako primate mlađe onda se i ja zaletim
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a ta vasa okupljanja u ZG, jel to budu neki razgovorcici ili teske pijanke?
iPhone 5s 16 GB
a kaj mislišIzvorno postao imatic
![]()
hmm, zanimljivo
Kad ce sljedece okupljanje?
iPhone 5s 16 GB
Meni isto kao i BD-u paše nakon 18.12 tj nakon sljedeće nedjelje jer moram sredit neke stvari na faksu(moraju se i kolokviji dati)
Ajmo se stvarno dogovorit, da si čestitamo kako spada. Svi su dobrodošli, naravno, bez obzira na dob i spol - i muško i žensko i dvospolci i Gog i svi ostali![]()
Može, dođite svi u Split![]()
Ne mogu vjerovatiIzvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks