da moze a prije toga u brodograsdiliste ili celicanu.
moze 6.10 na prodigy?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
da moze a prije toga u brodograsdiliste ili celicanu.
dobar grah daleko se čuje
Ko je zainteresiran za druženje i ispijanje pokoje pive nek dođe sutra u pivnicu Pinta (prolaz lijevo /Radićeva ulica kod trga) u 20:00....ajd biti će nas dosta pa bi bilo ok da se upoznamo u većem broju.....zasad dolaze WB, Zappan, Nered; Gog, Wayne, nadm, se da dolazi i BD itd, itd.....
...ja bi ,ali nemam frizuru!!![]()
Btw a i kartam sa Šljakom....
zbog nas nemoraš slagati frizuruIzvorno postao lili
zašto neIzvorno postao tomo
![]()
Erika je isto pozvana, mislim da oko smještaja ne bu bed, budu se wb ili bd potrudili sredit nešto![]()
Kaj je bilo tko pozvan tamo ili određena skupina ljudi????
SVI SU POZVANI!!! dapače!!![]()
Ok onda možda navratim na pivicu. Inače za interesirane kod hotela Dubrovnik možeš riješit anketu i pogledat neke reklame i dobiješ 2 žuje 0,33![]()
radim u piranhi..... after kod mene nakon mitinga![]()
To ziher, barem što se mene i goga tiće...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa da vi ste stare sponzoruše. Ko vas nebi imo , nemrete bog zna što (i koliko) popit a svi vas mogu ....![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 22-09-2005 u 23:53
ma nije ovo im je jedinstvena prilika da ostvare veliku
želju i budu na telki u živo,tak da mogu reći: Bok Mama.....
..joj moram si to snimit!![]()
tak kad se vratiš sa sastanka da vidiš jesu te uspjeli snimiti?!?!?Izvorno postao lili
![]()
...pa nejdem ja.!![]()
ja fakat ne znam kaj je vas frka doć na meeting??!!
..pa da se razbježite,kaj budem onda?Izvorno postao tomo
![]()
ti uđi onda prva u pivnicu tak da nabavimo mjesta![]()
Izvorno postao tomo
![]()
![]()
LOL
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja sam mislio do damgola svratit, jer znam da mu je zadnji dan u pirani ove sezone, ali vidim da me neće...šmrc
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma naravno da te želim
ali na tvoju žalost samo vidjeti
dođi ti samo dođi![]()
poslal bum ti ja njegovu sliku da nemoras slusat pizdarije od njega. A ti i ja mozemo sami na sastanak forumasa.
dogovorenotak i tak se papci nisu ni pojavili na afteru
Bookmarks