da da sad kad sam progundjala)) e da molim te i pijem ness ujutro
![]()
da da sad kad sam progundjala)) e da molim te i pijem ness ujutro
![]()
...kaj se tiće smještaja možže kod mene spavat(ko bu spaval)par ljudi!!!!Izvorno postao erika
![]()
sram te bilo! Ovak javno ljude na grupnjak pozivat...Izvorno postao lili
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a bolje nego one foliraze u BB kao sve imaju decka a pukle bi se u oko,boqteIzvorno postao whiteboy
![]()
Izvorno postao whiteboy
@wb ak ti smeta nemoj se javljat!!![]()
...ma čini ti se.To je samo zato da spojim ugodno s korisnim heehee!Izvorno postao whiteboy
![]()
hehehe hvala lili...ne znam jos ...al hvala svejedno))))))
Imam ja ugodno.. ti daj korisno, i bit će belaja![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
biće tebi belaja kad te mala vlovi.
pa kaj mi prek nje moras cestitat. jesi šparan ?
dobar grah daleko se čuje
Ajde, ajde, pa znaš da nije tako. Jednostavno sam jučer imao takvu gužvu da jednostavno nisam stigao...pa sam poslije zaboravio... i tako...
Ali sam se bar njoj sjetio reći da te pozdravi... pa valjda i to nekaj vrijedi![]()
Ajd bar ti ne filtrira poruke, kaj ne?
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidim ja da je netko downloadao i instalirao novu verziju igre "Kick some BlueDevil @ss v1.2 enhanced".
I to bez da me obavijesti.
Dobro, dobro... Samo vi dajte... Lako je budalu zajeb*vat...![]()
...a kak se to igra?Izvorno postao BlueDevil
![]()
lili evo ti hint za igru: papuče!![]()
A evo, NeReD i WB su postali skoro pa eksperti. A i Gog je neloš, smo što nešto štreba u zadnje vrijeme...
Ma pravila su jednostavna: uključiš radar (check!), uključiš "budala-search-mode" (check!), onda ti krene blinkat točkica i iznad nje piše "BlueDevil" (check!) i onda udri' po krelcu. Al' ne do kraja - mora bit spojen na neku infuziju, tak da ne krepa odmah. Nego da umire polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako, u velikim mukama.
I onda u revijalnom tonu, samo ideš pec-pec-pec-pec-pec-pec-pec-pec i nema beda.
Ako sam nešto zaboravio (a nisam namjerno), budu me gorenavedeni dopunili...
..over & out....Izvorno postao BlueDevil
...ko što rekoh, dok sam tipkao su me već ispravili...nadopunili...
![]()
demonstracija u petak poslije sastanka!!!
OK, ajmo potpis ovdje svih onih koji će doći u petak u 21:00 u Pintu u Radićevoj!
Ja.
.. i ja ..
.. ja i ne..
Radim popodne. Čini se da će i održavanje UPS-a bit, tako da sam najvjerojatnije unanvilable do 12-1 sati. A poslije, ako još bude nekog, drage volje![]()
Ako imate koji ups da vam ne treba samo javiJoš ako ima i zaštitu za utp plaćam pivu
![]()
Nema šta nema, al mislim da bi ti trebalo pojačavat pod u stanu za to... Mrcine su ti velke cca. ko full-height frižideri (oko 180cm). S podosta baterija (čitaj: olovo) - mislim da je najlakši preko 500kg
Pa ako inzistiraš, organiziraj frenda-dva da ga spuste s prvog kata i nekog na biciklu da to preveze do tebe. Pa nosi![]()
Ma kaj ti je, pa može to gog sam, znaš da je on najjači!
Bookmarks