nego ljudi jel vam paše 16.09.???
Damgol, pa ti non-stop radiš. Hell, mora da imaš toliko para da možeš ribu čistit na Starčevićima i Marulićima![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nego ljudi jel vam paše 16.09.???
meni paše...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa tebi uvijek paše kada se mora piti!!![]()
damgol se nabrijava na kupnju Pirahne , reko mi je to u povjerenjuu subotu , nemojte da se procuje ..
a jeb.... pa zna se kad su programske večeriIzvorno postao BlueDevil
srijedom,četvrtkom,petkom i subotom
šta ja tu mogu......
je je sigurno nebi ni pričao s tobom daIzvorno postao Gruntovčan
imam para da kupim piranhu![]()
Ali si na dobrom putu... barem tak Grunt veli da neku lovu iz neke tamo blagajne dižeš...Izvorno postao damgol
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
16.09. je OK...
Bom Chicka WahWah
piše i na plotu svašta pa ti poliži ak misliš da je takoIzvorno postao whiteboy
![]()
To je petak, jel? 16.9.
Ovaj tjedan sam popodnevna smjena, ali doći ću, oko 10h ,gdjegod da se dogovorimo![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ajde sada kad smo se više manje složili oko datume, koje mjesto i vrijeme??
a neka pinta (radićeva) ili tako neko slično mjesto di se fino može zasjest i udrit po pivama?e, jedino kaj je tam često dovoljno puno da je teško do mjesta doć, ne znam u koje doba se to počne punit...
ili možemo opet na kvatrić u pivnicu, tam je bilo do jaja kad su oni mužikaši navalili![]()
![]()
u biti je medvedgrad jedno od mjesta gdje se često tako neka druženja organiziraju.. možemo i tam...
a čuj ako nigdje nebu mjesta, uvijek nam ostaje REMY!!![]()
![]()
![]()
![]()
gdje je Remy?(poznato mi zvući)
![]()
u tvom kvartu (ako pogledas preko ceste vidiš onu prelijepu crkvu), tamo je bio prvi sastanak forumaša ako se ne varam
..meni je crkva pod nosom,to je valjda prek puta na Ferenščici....Izvorno postao bigboss
...vjerovatno...
ovo je sasvim ok ideja. a možemo jednostvano doći ranije i ziher ćemo naći veliki stol.Izvorno postao zappan
vrijeme 21:00 ???
kuis ti te interne spike...a dalmosi ko vas ****...cccccccc)))))
Erika pozvana si i naći ću ti mjesto za spavanje ak je to bed...![]()
da da sad kad sam progundjala)) e da molim te i pijem ness ujutro
![]()
...kaj se tiće smještaja možže kod mene spavat(ko bu spaval)par ljudi!!!!Izvorno postao erika
![]()
hehehe hvala lili...ne znam jos ...al hvala svejedno))))))
Bookmarks