Jel zna netko kako na K700 promijeniti naziv fotografije...nemrem to nigdje naći, pa mi se sve slike zovu "slika (1), slika (2), ...". Jel postoji negdje ta opcija na ovom mobitelu?
Jel zna netko kako na K700 promijeniti naziv fotografije...nemrem to nigdje naći, pa mi se sve slike zovu "slika (1), slika (2), ...". Jel postoji negdje ta opcija na ovom mobitelu?
Bom Chicka WahWah
E vidiš postoji: odi na kameru-Opcije-uobičajeni naziv i to je sva mudrost![]()
I kaj moram prije svake fotografije odrediti kak će se ona zvati i svaki put to ići u opcije namještati...znam na kaj misliš, ali tamo je općenito za naziv slike...ali ja pitam jel ima opcija da kad uslikaš nekaj, da nakon toga promijenis naziv fotke???
Bom Chicka WahWah
pa imaš - kad gledaš fotku ideš na 'more' pa onda na 'rename'
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kak bi to bilo na hrvatskom? Kad uđem u fotke i stisnem "pogled" imam ponuđeno za lijevu tipku "OK" i za desnu tipku "opcije"...kad uđem u opcije, u njima nema "promjena naziva" ili nekaj slično...sad jedino ak postoji koji drugi izvor gledanja fotki? Ja idem u "Rad s datotekama" i tam gledam slike...
Bom Chicka WahWah
pa trebalo bi biti.. to 'opcije' pa onda 'izmjeniti naziv'... tako je na svim SE-ovima, a koliko se sjećam i K700i sigurno ima tu mogućnost... malo traži, sigurno ćeš naći.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pretražio sam već sve živo i neživo, ali jednostavno nema...ima za video, MP3-ce i druge fileove, ali za fotke jednostavno nema...fakat mutavo...
Bom Chicka WahWah
možda će update softvera riješiti stvar...
Evo ja bas pogledao. Na pregledu slika, 'Opcije' (desna tipka) -> 'Izmijeniti naziv'.
Jest da koristim najnoviji softver (R2AE033), ali mislim da je to i u starijim softverima... Ili mozda nije.![]()
Fakat..možeš promijeniti naziv u svim slikama osim u onim koje si ti slikao(u folderu "fotografije")..barem je kod mene takoali ima jedna caka..možeš prebaciti slike (rad s datotekama) koje hoćeš preimenovati..u neki drugi folder i probaj ih onda preimenovati..
![]()
Valjda sam bio jasan..![]()
Pa da moraš ih prebacit u neki drugi folder i onda tek preimenovat
Hm... Kod mene (R2AE033) se moze preimenovati bilo koja slika, cak i fotografija, cak i ako je u folderu od kamere. Sad sam bas provjerio.
Izvorno postao ravilov
Možda pn ima drugi firmware
Bookmarks