ljudi, kupio bih od jednog frajera mobitel koji je nabavljen u italiji preko vodafona. pa me zanima pošto su se vipi vodafon udružili da li ta ista garancija vrijedi u vipu kod nas?
ljudi, kupio bih od jednog frajera mobitel koji je nabavljen u italiji preko vodafona. pa me zanima pošto su se vipi vodafon udružili da li ta ista garancija vrijedi u vipu kod nas?
Blago nama![]()
Ne volim komplete, obično u njima nešto podvale.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
istina ,barem je tako sa c55 bilo, vec sam dva puta hodocastio u heinzlovu, a imam ga jdva mjesec dana...
pozdrav ekipi - evo koji san odgovor ja primija mailom na postavljeno pitanje o vodafone-u:
>> Emitiranje promiđbenih spotova u PP HTV je najava
ulaska Vodafone na hrvatsko gsm tržište, forma ulaska i
i djelovanja na našem tržištu za sada je poslovna tajna.<<
cini mi se da ovo i nije bas vezano samo uz vip (mozda se varan).
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Daj zbroji dva i dva. Potpisali su ugovor sa Mobilkom Austria koji je većinski vlasnik VIP-a i sad se najednom reklamiraju.
Od 1.1.2003. prestao je važiti monopol HT u fiksnoj telefoniji (istini za volju , parice od centrala su još uvijek njihove).
VIP je zainteresiran za operatora fiksme telefonije.
Kad to uzmeš u obzir sve to nije vezano uz VIP, nije malo...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dakle Vodafone bi mogao plaćati HT-u masnu lovu za najam žica. Znači li to da će prestati postojati čitave ulice u kojima postižeš 19kbs?
Šta nisu vip i vodafone sklopili ugovor o tome da vodafon neče doči u hrvatsku nego da če samo surađivati s vipom... tj. na neki im način vip ugovorom brani ulaganja i stvaranje konkurencije u hrvatskoj...![]()
Očito ne kužiš stvari, ne treba VIP-u konkurencija nego partner za ulaganja koji ima love da izdrže zadnje trzaje monopola HT-a i kad monopol sasvim prestane da imaju prednost pred drugima u fiksnoj telefoniji.Poslao: brzi
Šta nisu vip i vodafone sklopili ugovor o tome da vodafon neče doči u hrvatsku nego da če samo surađivati s vipom... tj. na neki im način vip ugovorom brani ulaganja i stvaranje konkurencije u hrvatskoj...![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Opet zadnji trzaji... 2005
Čak ni onda vidjet' će te kad našilje interkonekcijske cijene a vlada im pomaže potraživanjem 40 milja kuna da bi samo pomislio na bilo kakav "biznis"...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
a kome si posalo pitanje VIP-u ili Vodafone-uPoslao: afroman
pozdrav ekipi - evo koji san odgovor ja primija mailom na postavljeno pitanje o vodafone-u:
>> Emitiranje promiđbenih spotova u PP HTV je najava
ulaska Vodafone na hrvatsko gsm tržište, forma ulaska i
i djelovanja na našem tržištu za sada je poslovna tajna.<<
cini mi se da ovo i nije bas vezano samo uz vip (mozda se varan).
dobar grah daleko se čuje
Na dodjeli nagrade Zlatni Moby Tatjana Holjevac,doministrica Ministarstva prometa pomorstva i veza, objavila je raspisivanje natječaja za prvu UMTS licenciju u Hrvatskoj te za treću GSM (tzv. enhanced GSM) mrežu. Ustvrdila je da su na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu mobiteli prešli granicu od 50 posto u zdanje tri godine i da su časopisi odigrali veliku ulogu u edukaciji građana o mobilnim uređajima.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Nije ona ništa objavila jer nema pravo na to . Ona je samo najavila natječaj. A to nije prva takva najava pa živi bili pa vidjeli.Poslao: afroman
Na dodjeli nagrade Zlatni Moby Tatjana Holjevac,doministrica Ministarstva prometa pomorstva i veza, objavila je raspisivanje natječaja za prvu UMTS licenciju u Hrvatskoj te za treću GSM (tzv. enhanced GSM) mrežu. Ustvrdila je da su na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu mobiteli prešli granicu od 50 posto u zdanje tri godine i da su časopisi odigrali veliku ulogu u edukaciji građana o mobilnim uređajima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U hrvatskoj ne vrijedi garancija za uredjaj kupljen u njemackom t-mobileu
U hrvatskoj ne vrijedi garancija za uredjaj kupljen u svedskom tele2
U hrvatskoj ne vrijede kamate na kredite kao i one koje daje raiffeisen, hypo, Erste u Austriji
U hrvatskoj ... Ma valjda si sam našao odgovor na svoje pitanje
A i vodafone je samo partner VIP-a, vodafone kao takav nije zastupljen.
Svaka drzava ima svoj sistem, tako da ti to drug ne vrijedi...nemoj nasijedati na to.
Bookmarks