Kupil sam si danas polovni n-gage. Ali imam problem.... kad ga ustekam u komp nece mi ga prepoznat ...

ovak ide scenarij:
Ustekam n-gage...cuje se onaj zvuk kao kad ustekas u usb fotic ...i pojavi mi se dole onaj baloncic i pise d aje NEW HARDVER FOUND i onda pise da mi hardware mozda nece radit kak treba ako ne restartam komp ....i automatski mi ponudi da restaram komp.....ja restartam , komp se upali i sve mrtvo kao da nije nista ustekano ......
Probam drugi put istu stvar samo ovaj put ne restaram kopmnego idem pogledat kaj tam ima...i pokusam updejtat drajvere...stisnem da automatski sam updejta ali nista, veli da nemre nac drajvere.......i onda se cuje nakon 2 minute zvuk onaj kao kad istekas neki uredaj iz usb-a (fotic naprimjer) i onda sve opet mrtvo....

Vise neznam kaj da radim.....

E da..
NIsam dobil nikakav cd sa n-gageom i dobil sam krivi kabel.....frajer mi je dal neki kabel koji pase u n-gage ali sa druge strane nema USB za komp nego onakav kockasti kao za skener......ali imam soniev digitalac pa sam preko njegovog kabla spajal....e, sad mozda je u tome greska ali moj frend isto ima n-gage i spaja ga preko isto takovg sonijevog kabla za fotic i njemu sve radi....
Druga stvar je kaj nemam prazni mmc2 nego sam dobio igricu tomb raider sa njim ali pise da mi u n-gage da ima jos 360 kb slobodnog prostora.....mozda je zobg toga.....

Da cujem vase prijedloge kaj da probam vise...mozda neki link za download nekih drajvera za n-gage ili tak nekaj.....

Hvala