..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Čudno, na stranici piše: "Što je novo ? Dodani novo uvedeni Iskon XXLadsl paketi." Očito onda slabo refreshaju stranicu.
Eminem, tvoj link za besplatne SMS poruke me odvede na stranicu Metal damage i nigdje ne vidim nikakve besplatne poruke? Može objašnjenje?
...ma ne refrehaju očito više taj program...
offtopic: u postu ti, na sljedećem linku, sve piše (inače to je post u temi "Potpisi forumaša" pa se nadam da ćeš skužit) - http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=126 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala za max meter!Radi o.k.
odlican programcheck..jednostavan
After all...
dobar program, ali i prije se mogo vidjeti koliko se potrosilo na www.t-com.hr/user samo ovako je brze
meni ne radi skinuo sam ga i kada pokrenem ikonu javlja eror?
maraschino - PTICICA
puno stabilniji i jednostavniji program od tog i netreba net framework
http://free-zg.t-com.hr/relja
Slažem se sa svima....Maxmetar je odličan i jednostavan programčić....
No mene osobno zanima ima li koji program koji bi mi odredio limit?
Tako da kad ja stavim na 1000MB da mi prekine vezu i da ne prekoračim paket!
Znam da je bilo razgovora već o tome...no nisam saznao za takav program!
e samo da pitam..imam maxadsl..i na maxmetru mogu izabrati tarifni model Super 5GB i 5GB..kojeg trebam odabrati???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ostavite se toga maxmetra , kad upišete username i password ko zna kome ti podaci idu!!!
Zadnji uredio Inovator : 23-04-2008 u 13:12
skidati samo sa ovlastene stranice jer ima nekig stranica di se dijeli "kao" novija verzija programa ali sadrzi trojana.Oprez ljudi :S
Gdje mogu skinuti maxmetar za adsl?
PITANJE REGISTRIRAN SAM NA T-COM ovim stranicama uvid u račun adsl ali ne vidim promet nemam flat promet
Zadnji uredio Inovator : 13-04-2010 u 23:12 Razlog: koristiti EDIT
MAXmetar donwload
Jesi se išao provjeriti na user.t-com.hr. Kad se ulogiraš u izborniku izaberi Mjesečni pregled prometa/potrošnje ili tako nešto.
Bookmarks