Ja gledam funkcije i izgled,ne volim baš jako velike mobitele,volim male i slatke i dobre mobitele.![]()
Ja gledam funkcije i izgled,ne volim baš jako velike mobitele,volim male i slatke i dobre mobitele.![]()
samo funkcije . i primarno je vrijeme drzanja baterije .
ja samo ne mogu prevelike mobitele, jer mi spadaju hlače
ali evo bez zezanja, ja (ne)bi uzeo onu novu nokiju koja je vrlo velika i teška (ali zato što nemam baš novaca, a starci bi me okovali da dadnem 1000KM za mobitel)
Ali kad bi biro između dummy-a i symibana uvjek symbianeruzeo bi ja 3660 prije nego D600, V3 i tako to
nemam ništa protiv tih mobitela, al mislim da je symbianer bolji
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja bih mogao spadati u onu skupinu pozivi i sms. To mi je valjda i najveći razlog zasto sam zaglavio (u pozitivnom smislu) na SE. T630 imam vec dvije godine i nikad nikakvih problema s njim (a jadnik je ispadao solidan broj puta)... Evo odnedavno sam na K750 i isto mi je super...
Koristim i dodatne fukcije npr. radio, mp3, ali bez svega toga bih mogao.... Jedino od dodatnih funkcija sto mi je nuzno da mobitel ima je bluetooth da si kontakte drzim na ledu...
Vecinom samo za poziv i sms.
Još uvijek ostajem pri svome - samo dizajn i šminka!!!
Imao sam hrpe različitih mobitela, i Symbiana i Windowsa i sve, al me se uopće nije dojmilo...znači, bitno mi je da je mobitel atraktivan, da ima kameru, nekih 5-10mb memorije za koju sliku i melodiju i da mogu s njega slati poruke i pozive!![]()
Bom Chicka WahWah
ja kupujem mob zbog izgleda i funkcija.(zelim imati sve u jednom)
Prija sam ima 3650, pa nakon toga više ne mogu zanemariti izgled.
Funkcije su ipak najbitnije - je da ipak kamera daje bolje slike, ali mobitel je stalno pri ruci. A i stereo mp3 dušu dade, samo trebam veću karticu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks