probaj izvadit grafu i upalit bez nje pa ju opet vratit, meni je to pomoglo kod sličnog problema![]()
so, slozim komp po prvi put upalim, normalno odem u bios narihtat da se dize sa dvdroma da mogu instalirat windowse...
restart, i vise nema slike na monitoru.
ugasim ga, upalim i nista od slik. reset cmos i onda ima slike ali vec nakon restarta opet nema.
di je problem?
konfa je:
5590 MBO ABIT, socket A, KV7, VIA KT600, BUS 400 MHz, serial ATA RAID, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, ATX 2
13233 AMD Sempron 2300+, 1583 MHz, 256 kb c., socket A, BUS 333 MHz BOX
5511 RAM, 512 MB, DDR, PC-3200, 400 MHz, KINGMAX
7180 Midi Tower, EVER POWER CX-7860, 400 W, ATX 2
10619 VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon 9250 128 bit, 128 MB, tv-out, DVI
71 FDD 1, 44 MB, 3, 5"
4200 HDD SEAGATE Barracuda 7200.7 80 GB, UDMA 100, 7.200 o/min., 2 MB cache
12894 DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, NEC ND-3520, 16x, 4x dual layer 8.5 GB, bulk
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
probaj izvadit grafu i upalit bez nje pa ju opet vratit, meni je to pomoglo kod sličnog problema![]()
Skini bateriju biosu i starta bez problema
probao sam ovo sa grafickom... ne sljaka.
bateriju nisam jos.
Vjeruj mi to će ti upalit 99.99%
To vađenje baterije je nešto kao restartanje biosa. ili?
Tapir rules!
Točno,meni je pomoglo kad nisam znao password i uđe
vadjenje baterije je isto sto clear cmos, a to sam stalno radio (vadio jumper smaticne).
problem je rijesen, nakon instalacije windowsa je problem nestao... ali nisam skuzio u cem je bila fora...
prije instalacije windowsa mi se procesor vrtio na 944mhz-a, tek kad sam intslaitrao pod windowsima podrsku za maticnu je normalno proradio.
A kaj nema u samom BIOSU opcija da se vrati na default, bez brikanja jumpera i vađenja baterije? To pomaže kod passworda,m slažem se, al ovdje je očito nekaj krivo podešeno pa zato gnjavi... Upališ, u BIOS, pa vratiš na default (ne ručno nego s onom opcijom) - i mora radit.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e vis u tom grmu lezi zec. u biosu je radni takt procesora bio normalan! uostalom nije vazno vise, komp je uredu i komp je predan na odrediste.![]()
Bookmarks