Pita me jedan frend kaj hoće uzeti K700, da li se mogu gledati na bilo koji način slike uslikane kamerom, u full screenu, a ne onak na pol ekrana?
Pita me jedan frend kaj hoće uzeti K700, da li se mogu gledati na bilo koji način slike uslikane kamerom, u full screenu, a ne onak na pol ekrana?
Bom Chicka WahWah
možeš... ima slide show funkciju
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Samo sto sa njom ne mozes gledati fotku dok ti oci ne ispadnu, jer brzo predje na sljedecu.![]()
Uzeo sam K700i...brzo prijeđe na drugu, ali možeš onda vratiti na prethodnu sliku...dobro, to su malo blentavo napravili, ali kaj sad...
Bom Chicka WahWah
Mene vise smeta sto nema Zoom in.
Cak i Nokia to ima.![]()
Dobro, al kad prebaciš slike s moba na komp, sa K700 izgledaju puno bolje nego kod bilo koje Nokie (izuzmemo 7610, 6630, 6680 i jos koja ak postoji...)...
Bom Chicka WahWah
Ma da, dobro to...
Ali ja bi i da mogu drzat neke slike na mobu, a da ipak mogu vidjet detalje.![]()
je si li siguran?Izvorno postao PhytoSculpt
Od Nokia sam imao: 7650, 6230, 6600, 6610i i 6260 i niti jedna od njih nije imala slikekao K700...možda sam u krivu, ali mislim da je to dovoljsan uzorak da se skuže neke stvari...dobro, ove sa megapikselnom kamerom su bolje, ali ove koje sam naveo nisu sigurno...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks