zna li tko neki link za skidanje muzike
tocnije treba mi pjesma od the cure friday im in love
please hitno treba mi do petka (sutra)
zna li tko neki link za skidanje muzike
tocnije treba mi pjesma od the cure friday im in love
please hitno treba mi do petka (sutra)
stanga
Skini program WinMX- http://www.winmx.com/![]()
whatever
skini program shareaza www.shareaza.com
Skini program emule www.emule-project.com
kaj je ovo? izlaganje p2p-ra,winmx ne valja,sto se mene tice shareaza je najbolja od ponudenih,ja ju koristim kad stisne( kad nemogu nac nes na netu) !
Posalji mi mail pa ti mailom posaljem tu stvar ako ti je tako hitno!!! Bimbi sve ima!!!Izvorno postao kamelia
Inace ako imas nesto brzu vezu i dosta za share, direct connect je zakon za skidanje svega i svacega, DC++ ili Strong, pa na hubove, nema sto nema!!!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
winmx je najbolji za sve
Ok, Ok...WinMx je najbolji...uvijek...Izvorno postao zeus
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Joj, samo nemojte da se i ova tema pretvori u "moj je tata jači od tvog". Nekom je bolji ovaj, drugome onaj program. I kvit.
dajte, nemojte sad o tome koji je najbolji, nek sama odluči koji joj se sviđa...
uglavnom kamelia, treba ti peer2peer program, nemaš linkova za skidanje muzike tako, to se radi preko programa koji pretražuje muziku na hardovima svih korisnika (dotičnog programa, odnosno mreže koju taj prog pretražuje) koji su trenutno on-line, pa skidaš mjuzu s njihovog kompa...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kazaa se zaobilazi u širokom luku. Spywareova za tri života u njoj.
meni je iz tih razloga Kazaa bila na kompu punih..pa..15minuta![]()
like fire....be alive
kazaa je najbrža. i ako ne tražiš neke hit pjesme,definitivno najbolji p2p program.
pametni znaju čemu služi k-lite![]()
meni je na ARESU brzina oko 5-6 kbs a imam dial up!brže od kazaa i svega što sam imo!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ja koristim neki trusty files
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Evo da se i ja izjasnim..BitTorrent je br.1.Brz je i može se nać sve.Skidaju se cijeli albumi(bar sam ja tak radio).Na faksu sam skidao film neki dan(istina je da tamo imaju bolesno brzu vezu) i brzina downloada je dosegla 1400 KB/sec.S time sam samo htio poručiti da je za one koji imaju dostupan brzi internet BitTorrent raj.Ostalima je svejedno,mogu skidati sa WinMXa,Kazaa,mp3searcha,Nostalgije itd.
imam adsl i skidam torrent fileove te mi to ide po 42 kb/s
LimeWire je najbolji.mozes ga skinut na www.limewire.com/LimeWireWinBoth
zzop.
E,samo ovo-niposto ne Kazaa jer shebe komp ako si prosjecan korisnik- (been there,done that)
whatever
Da, pas mater. Haven't done it, al sam morao popravljat. Par puta. Pakao.Izvorno postao Flejmka5
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks