To znam bez problema,stalno sam prije igro.Napisat ću malo kasnije kako sve ide samo se trebam sjetit
To znam bez problema,stalno sam prije igro.Napisat ću malo kasnije kako sve ide samo se trebam sjetit
Tajnu čuvam za sebe
![]()
![]()
WB možeš i bolje
Bio sam brži
bio si brži, ali i sam si rekao da si to prije stalno igrao dok ja npr. nisam, ali nema veze ima tu nekih koji misle da znaju, a zapravo su u krivu![]()
![]()
dobra fora ZEUS al to je igra rječi(ovdje se dan odnosi doslovce za dan a ne 24sata,odnosno dan i noć)
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
bio si najbliži,ali samo si se zeznio u tom brojanju dana,sve drugo ti je bilo točno,napisat ću ja još koju samo da se sjetim
Ja sam znao nešto slično s čovjekom, vukovima i ofcama. Mislim da se DMI nije spominjao. Nisam siguran, moram provjerit.
misliš na ovcu,kupus i vuka
Kak da si u FF-u povečam, ovu igru na neku normalnu veličinu?
imaš dolje zoom (povećalo) ispod igre, sad dal radi na FF-u, to ne znam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Odustao poslije desetak pokušaja:
http://www.plastelina.net/game3.html
Svi preko mosta za 30 sekundi. Idu u paru ( brzinom sporijeg ), a jedan nosi lampu. E, ovdje će se svi ( i mali i veliki ) puno mučiti. Pričekaj da se igrica učita i PLAY pokaže u gornjem desnom kutu.
a ovo iz prvoga puta:
http://www.plastelina.net/game1.html
Prebaci i kupus i ovcu i vuka preko vode, a da ni jedan ne bude pojeden. Pričekaj da se igrica učita i PLAY pokaže u gornjem desnom kutu.
ovo pravi zamor:
http://www.bujrum.net/kidscorner/gam.../handyscar.swf
Štrumf sastavlja auto. Može se.
PRIJATNA RAZBIBRIGA![]()
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
![]()
Prvi sam![]()
![]()
![]()
Lagane su ,a ova sa ovcom je najlakša!!!
@dalkinho jesi prešo ovu gore
Prošao sam ih sve!!
pa daj neki dokaz,ajde ostali malo dajte mozgalica i bar nekakve nagrade
Je, ak pogodiš dam ti pola svojih reputacijskih bodova.Kakve crne nagrade, crni zeuse?
![]()
ma daj kaje vama to se nemre prec te igre... to je nemoguce. ja i frend smo jucer pokusavali i nikako
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@dalkinho di je dokaz
@floorkilla prvo odvedi dvojicu onog od 3 i 1s,pa vrati tog od 1 potom odvedi starca i debelog i vrati samog od 3 potom djevojku i od 1 pa vrati tog od 1 i odvedi obojicu i imaš sekundu viška
Nemojte se sad svi hvalit kako ste prešli kad sam vam dao prohod
Evo gore je dokaz!!
nisam dalkinho!!!
nisam nis skuzio a i nisam uspio... ma daj netreba meni to u zivotu. sjebavanje mozga![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks