šta si ti neki pmf-ovac
Dva čovjeka stoje na raskršću.Jedan uvijek laže,drugi uvijek govori istinu.Nezna se koji je koji. Sa raskršća vode dvije ceste,jedna za Zagreb,druga za Split. Koje pitanje treba postaviti jednom od njih da se sazna koja je cesta za Zagreb?
šta si ti neki pmf-ovac
Joj cuo sam ovo vec al se ziher nemrem sjetit sad!
znam i ja bilo je u nekom filmu
I kaj, sad ćemo pogađati dok netko ne pogodi ili dok se ne javi netko tko znao odgovor? Javite mi...![]()
Mislim da ga ih treba pitat:Jel lažeš kad lažeš ili tak nešt slično
treba pitati gdje vodi ova cesta (za zagreb) lazljivac ce rec za split, ovaj ce rec za zagreb...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
treba pitati kojom cestom bi ga uputio onaj drugi i krenuti suprotnim smjerom.
A zašto zaključite sami.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
old member & moderator wins! first prize is reputation. sponzored by niten
aha da... al ni ovo moje nije lose![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
postavio sam i ja jednu sličnu mozgalicu pa da vas vidim
ajd jedna stara: kak se piše glavni grad amerike nju jork ili new york?
piše se "glavni grad amerike"
Piše se Washington
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
WB svaka čast!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
E, tu bi pogodio (da sam otvorio thread 7 minuta prije).
ok je... evo još jedne da vas vidim... ova je malo teža
"Imate tri prekidaca u jednoj sobi i tri žarulje u drugoj. Sobe se razdvojene vratima pa ne mozete vidjeti svijetla kada se upale. Ne znate raspored koji prekidac koju žarulju pali, a Vas zadatak je da uz tri pritiska prekidaca odredite tocno raspored žarulja (koji prekidac koju pali) Tek nakon tri pritiska mozete uci u sobu gdje su žarulje. (taj postupak (da možete ući u sobu sa žaruljama nakon 3 pritiska prekidača) možete ponavljati više puta )"![]()
upališ jednu,pričekaš,upališ drugu,pričekaš,upališ treću
uletiš u sobu,opipaš koja je najtoplija i tu si prvu upalio![]()
3 pritiska prekidača? Bilo kojeg?
Znači da bi prvi prekidač mogao pretisnuti 3 puta, ući u sobu i vidjeti koja lampa gori.
zatim to ponovim i s ostala 2 prekidača i to je to...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
krgh..krgh...biserčino ....go to nightmare stage, go...
Šeik na umoru, a ima dva sina, no samo jedan dobija nasljedstvo. Kako se stari nemre odlučit kome da sve ostavi, krene organizirat utrku i kaže im "..čija deva zadnja pređe pustinju taj dobiva nasljedstvo". Sinovi sjeli na deve i puževim korakom krenuli. Na pol pustinje stanu i obrate se mudracu za pomoć jer tako mogu dovijeka. Mudrac im kaže dvije rijeći, sinovi skoče na deve i počnu se utrkivat svom silom do kraja. Koje dvije riječi im je rekao mudrac da su se počeli utrkivat?
Nemrem razmišljat prije 10 ujutro, samo pitam druga NITENa, dal možda ideš (ili si išao) u 13. gimnaziju?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma kak da ne!Izvorno postao tomo
To ako netko pogodi tko prije nije već čuo odgovor na to, svaka mu dala. Ili dao.
![]()
odgovor je: "Zamjenite se za deve"
Ahm, halo? Čovjek veli dvije riječi. Onda jedino: "Zamijenite sezadeve"![]()
Bookmarks