Naime zanima me (oprostite ako je tema već bila) kako to funkcionira, kolko košta, dal se isplati, jel istina da dođe samo 99 kn mjesečno ili ima neka caka? Molim da mi netko odgovori jer fakat nemam pojma o tome. Hvala!![]()
Naime zanima me (oprostite ako je tema već bila) kako to funkcionira, kolko košta, dal se isplati, jel istina da dođe samo 99 kn mjesečno ili ima neka caka? Molim da mi netko odgovori jer fakat nemam pojma o tome. Hvala!![]()
Postoji tema o tome al evo. Instalacija je 549 kn, pa onda modem 61 kn ako potpišeš ugovor na 12 mjeseci ili 488 kn bez potpisivanja ugovora, onda mjesečna pretplata je 79 kn+najjeftiniji paket sa uključenih 512 MB prometa je 20 kn, i još svakih dodatnih 512 MB se plača 20 kn ali tek kad prođeš 256 MB. I to je uglavnom to
ako ti se da citati: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6017
maraschino - PTICICA
Ok, hvala.![]()
kolko treba da dođu haxori montirat modem i da puste lajnu upogon?...mislim od dana predaje zahtjeva....tak da znam jel treba pogurat ili ne![]()
gle vjeruj mi ako imaš kakvu vezu iskoristi je,jel sam čuo da je nenormalnaIzvorno postao tomo
navala na adsl od kad su uveli ovo za jednu kunu...
je pa nije veća nego kad je bilo badava i još su imali 3 mj flatrate....sad uzimamo mi kaj smo onda bili pametni.Izvorno postao damgol
![]()
Mislim da oko 3 tjedna![]()
To ti ovisi od gužve...ja sam uzimao max adsl u 12.mjesecu kada je bila ona akcija (nije se plaćao ni modem, ni priključak, ni instalacija) i čekao sam nekih 2-3 tjedna da dođu...dok nemaju gužve doći će ti to složiti u roku tjedan dana...
ja sam uzeo u 5 mj prosle godine pa sam takoder ceko 3 tjedna.
To ti sve ovisi...frend mi je 5 dana nakon podizanja zahtjeva dobio doma dsl...
Ja bih bio najsretniji da jednog dana vidim da uopće mogu si uvesti ADSL. To da li ću čekati 3 dana ili 3 tjedna mi onda neće biti važno.
je grdo se varaš ja sa vezom već čekam 2 tjedna.....
i onda kažeš da nije navala.....
Izvorno postao damgol
I ja isto sa vezom čekam!
Veza nemre biti jača ali ništa!
Možda to ima veze sa kapacitetom, a koliko vidim vas većina sretnika ovdje ima kapacitet!
Jel ima tko iz Sesveta među vama a da ga je dobio sad nedavno?
To bi mi dalo nadu!
Uf, kako ću ja poludit.
TU sam u stanu na Volovčici, predao zahtjev prije mjesec i pol dana i još uvijek čekam da mi dođu postavit.
KAd ih je stari nazvao da pita kaj se čeka toliko samo su rekli kao da su primili zahtjev i to je to..
grrr... I ja još uvijek čekam... bemti
Meni sutra dolaze postavit a zahtjev sam predao prije pola sata.Daj mi recite koji je dobar program za pracenje potrosenog na netu?
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čekamo zbog ovakvih ko siriusIzvorno postao Domi
![]()
Kaj si ti na volovčica rep. Peščenica? Ja sam u istom kvartu ali meni su rekli da nemogu dobit adsl valjda zbog linije(mreže )nemam pojma.Vele da rade na tome.
ovo je zbilja brzo...ja pratim promet s bandwidth monitor pro...dobio sam ga na htovom max adsl cdu i tako je i osto na mojoj masini,...samo sam crack skinuo
ps. preporucam da ga koristis u kombinaciji sa MAXmertom...odlican program koji se spaja na t-ove stranice i direktno skida potroseni promet...dok BMP mozes koristit da vidis kolko si skinuo danas ili kolko trenutno skidas
MA ok, shvaćam da ta njihova brzina s postavljanjem nema veze s dijelom grada, ali to sam samo napisao kako nebi bilo nekih šema - možda tu nemožeš uopće uzet DSL ili nešto slično tome
Baš bum ih išo još danas zvat da čujem kaj se čeka toliko
Gospodo jedno nevezano pitanje. Jel mi mozete preporuciti kakav programcic kao recimo Brojac impulsa samo za ADSL.
Bookmarks